Horoscoop juli 2020 | Let op je gezondheid, lieve Kreeft

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Juli 2020 staat in het teken van de Kreeft, die beter op zijn gezondheid zal moeten letten en een oude hobby oppakt. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat.

Horoscoop juli 2020

Steenbok

Het is zomer, maar je voelt het nog niet echt. De druilerige dagen in juli geven je niet echt een feestelijk gevoel. Je mist bovendien iemand in je leven en thuis loopt het allemaal wat spaak. Kortom, de maand start iets minder positief. Gelukkig ligt er een lichtpuntje in het vooruitzicht. Doe een stap (of twee) terug, adem in en uit en kijk nog eens naar je leven. Welke stappen kan je nemen om het te verbeteren? Je weet het best, je moet het alleen durven zien.

Waterman

Met de Waterman gaat alles redelijk. Je weet wat je wil, alleen de weg ernaar toe staat je nog een beetje tegen. Maar dat geeft niks, want je hebt voorlopig alle tijd. neem die ook. Waar je wel voor moet waken in juli is de neiging om te veel hooi op je vork te nemen. Iemand heeft je op dit moment heel hard nodig en het helpt niet als je straks uitgeblust thuis zit. Neem dus af en toe bewust tijd om te ontspannen, dan vallen andere zaken ook op hun plek.

Vissen

Met je ambitie is niks mis, lieve Vissen. De uitwerking laat echter af en toe op zich wachten. Je kunt nu eenmaal niet alles op één dag doen, al zou je dat het fijnst vinden. Juli staat in het teken van acceptatie en het oefenen van geduld, al zijn die twee misschien niet altijd je sterkste punten. Let een beetje op je gezondheid: tussen alle drukke bedrijven door neig je sneller naar een snack, terwijl je nu juist je energie nodig hebt.

Ram

De Ram zet grote stappen op zakelijk gebied: een verandering van baan, nieuwe studie of iets anders waarmee je meer vorm geeft aan je toekomstdromen. Je hebt er zin in. En toch zit in je achterhoofd een stemmetje dat een tikje kritisch is, dwars door je enthousiasme heen. Of dat stemmetje gelijk heeft? Daar kom je komende maand achter. Thuis loopt alles iets minder voorspoedig. Je bent moe en de situatie kan wel wat verbetering gebruiken. Neem daarom iets meer rust in je vakantie.

Stier

In het leven van de Stier lijkt alles langzaam op zijn plek te vallen. Je neemt iets meer rust, kunt makkelijker stilstaan bij zaken die ertoe doen en de rest loslaten. Ook komende maand zal daarom voor jou relatief rustig verlopen. Je weet wat je wil en richt je leven daartoe in. Met je gezondheid gaat het beter: je neemt de tijd om te sporten en gaat lekker op pad met iemand waar je van houdt. Juli zal daardoor voorbij vliegen!

Tweelingen

Heb je zin in komende maand, Tweelingen? Hoewel je misschien soms je bedenkingen hebt, zal je merken dat juli leuker wordt dan je vooraf had gedacht. Je ontmoet nieuwe mensen die een (tijdelijk) belangrijke rol gaan spelen, krijgt een paar bijzondere momenten op je pad en voelt steeds meer wat je wil. Bovendien maak je je langzaam klaar voor een grote stap die je zal zetten in september.

Kreeft

Bij de Kreeft gaat het even iets minder met de gezondheid. Je bent sneller geneigd een ongezonde hap te eten en let minder goed op, waardoor je mogelijk in een oud patroon valt. Gelukkig weet je jezelf tijdig te herpakken. Neem daarom komende maand iets meer rust en probeer ontspanning te zoeken in een oude hobby. Er staan verder leuke dingen op de planning. Probeer hier ook enige balans in te zoeken en zeg nee als je lijf daarom vraagt, dan wordt juli een bijzonder fijne maand.

Leeuw

Leeuwen hebben zin in de zomer. Dat het momenteel iets minder lekker weer is, kan jou niet deren. Je gaat er alsnog op uit met vriendinnen en familieleden, waardoor je van juli vooral een hele gezellige maand maakt. Halverwege kom je iemand tegen die je anders naar bepaalde zaken laat kijken. Je neemt die kennis mee naar augustus, wanneer het echt van pas komt. In de liefde gaat het voorspoedig. Iemand heeft een oogje op jou!

Maagd

Ai, Maagd! De sterren lijken minder gunstig te staan komende maand. Je zit een beetje met jezelf in de knoop, hoe komt dat? Weet je niet goed wat je nu precies moet? Of zit je niet lekker in je vel? Juli biedt genoeg kansen op introspectie; neem de tijd om uit te zoeken waar het aan scheelt. De oplossing zit bovendien in goede gesprekken met die ene goede vriendin. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen en helpt je in de juiste richting.

Weegschaal

Juli loopt voor de meeste Weegschalen voorspoedig. Je zit goed in je vel en weet wat je wil, dus je maakt je weinig zorgen. Waar je komende maand daardoor slecht tegen kan, is gedoe. Meer dan normaal. Je lost het dit keer echter kordaat op en maakt het jezelf makkelijker. Neem die houding mee naar de rest van het jaar; in september zou je die assertiviteit nog eens nodig kunnen hebben.

Schorpioen

Je hebt alles eigenlijk steeds beter voor elkaar, Schorpioen. Maar je voelt je wel een tikje eenzaam. Hoe komt dat? Ligt dat aan anderen of kan je de oorzaak ook bij jezelf zoeken? Juli staat voor jou in het teken van een stapje terug. Zoek voor jezelf uit waar je prioriteiten liggen en bespreek dit met een goede vriend(in). Durf ook kritisch te kijken naar je eigen aandeel, zodat je dit probleem in de toekomst kan voorkomen.

Boogschutter

De Boogschutter voelt zich een beetje verloren. Bepaalde kansen lijken steeds verder weg te liggen, je hoofd loopt over en je vraagt je af en toe af of dit het nu is. Soms is zo’n dieptepunt nodig om weer naar boven te kunnen klimmen en dat is ook wat je gaat doen komende maand. Je gebruikt juli als opstapje richting augustus. Dat zal best af en toe pijnlijk zijn, maar op den duur zullen alle stukjes op hun plek vallen. Geduld is hierin het sleutelwoord.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven