Horoscoop juli 2019 | Kreeft is wat vermoeid

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Juli 2019 staat in het teken van de Kreeft, die komende weken iets minder hooi op zijn vork mag nemen. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop juli 2019

Steenbok

Komende weken zou je het liefst lekker bijkomen, maar dat zit er helaas niet in. Je hebt namelijk iets bijzonders op de planning staan waar je volledige inzet voor nodig hebt. Gelukkig wordt het een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Op de momenten dat je het even niet ziet zitten, komt de oplossing vanzelf weer. Hou hoop! Rond de 19e keert de rust weer enigszins terug: dan staat het redelijk op zijn pootjes.

Waterman

Heerlijk he, die zomerse dagen? De Waterman heeft vooral veel op de planning staan komende maand. Dat is hartstikke leuk, maar zorg ook dat het niet te veel wordt. Heb je een keer geen energie meer, probeer dan iets te laten gaan. Volgende keer maak je het weer goed. Verder kabbelt juli eigenlijk wel lekker voort. Je hebt er gewoon veel zin in en zo niet dan weet je het vaak wel te maken. Ga ervoor! En als die aantrekkelijke vreemdeling voorbij komt (en je single bent), geef het dan een kans! Wie weet hoe bijzonder leuk die ervaring wordt…

Vissen

Weet je al wat je komende weken wil gaan doen Vissen? Het lijkt erop alsof je iets meer tijd moet besteden aan jezelf en je plannen en iets minder aan wat je denkt dat anderen van je verwachten. Maar pas op dat je je er niet helemaal in verliest. Ga er dus ook op uit, ruim je huis op en ga lekker bewegen. Nu is het moment om je klaar te maken voor deze zomer en de vakantie. Dat het enerverend wordt, mag voorop staan, maar zorg wel dat je voldoende energie hebt.

Ram

Lieve Ram, het lijkt erop alsof je in een rustiger vaarwater terecht bent gekomen. Je krijgt je zaken steeds beter op orde en dat is positief. Je merkt in het dagelijks leven dat je ook iets minder stress ervaart. Dat je steeds beter leert vertrouwen op de signalen van je lijf helpt daar enorm bij. Je trekt sneller aan de bel. Blijf wel uitkijken dat je in tijden van drukte niet terugvalt in oude patronen, dan wordt juli een heel relaxte maand.

Stier

De Stier kijkt vooruit komende zomer. Er zijn plannen, maar of ze ook doorgang kunnen vinden? Dat ligt grotendeels aan jou en de inzet die je ervoor wil tonen. Durf dieper naar binnen te kijken en probeer daarbij eventuele beren op de weg weer lekker terug het bos in te sturen. Je hebt zin in de zomer. Lekker naar buiten, bewegen en genieten van de mensen die je lief zijn. Je hebt het meer dan verdiend dus neem het ervan! Dan vallen de puzzelstukjes voor je plannen vanzelf op hun plek.

Tweelingen

De Tweelingen zijn deze maand druk bezig met een nieuwe stap in hun leven. Dingen zullen opnieuw vorm moeten krijgen en dat heeft tijd nodig. Gun het dat ook. Hou vooral je blik op de toekomst gericht en iets minder op het verleden, want uiteindelijk ga je vanaf nu vooruit/ Zo halverwege de maand juli spreek je af met een goede (oude?) bekende die je iets heel bijzonders te vertellen heeft. En dat is niet voor niks.

Kreeft

De Kreeften krijgen het zwaar komende zomer wat hun energiepeil betreft. Je bent wat lusteloos, hebt weinig zin in de noodzakelijke dingen en zoekt intussen uitwegen. Of dat verstandig is? Je weet zelf waarschijnlijk ook dat het doorhakken van knopen veel meer oplucht dan het uitstellen, toch? Probeer elke week daarom 3 dingen van je lijstje te kunnen wegstrepen, dan kan je met een gerust gevoel augustus in.

Leeuw

Komende maand staat voor de Leeuw vooral in het teken van relaxen met vrienden, weggaan en/of heel hard genieten. En dat is welverdiend. Je hebt hard gewerkt de afgelopen maanden en die vakantie komt op het juiste moment. Haal even diep adem en laat je zorgen voor nu los. Je kunt aan bepaalde dingen toch niet veel veranderen, dus verzetten heeft weinig zin. In plaats daarvan kan je beter even aan jezelf denken. Rond 20 juli ontmoet je iemand die je wereld op zijn kop zet.

Maagd

De Maagd doet rustig aan. De warmte speelt je parten en op het moment wil je vooral gewoon even rust en kalmte. Probeer daar maar een beetje aan toe te geven, voor zover dat lukt. Dan komt het vanzelf wel weer goed. Eind juli gaat het alweer een stuk beter en lijk je meer te genieten. Hou dat gevoel vast! Dan wordt augustus een stuk beter. Bel trouwens rond de 12e die ene goede vriendin op die je al een tijdje niet gesproken hebt!

Weegschaal

Je bent moe en je voelt een drukkende last op je schouders, lieve Weegschaal. Je vergeet alleen dat die last helemaal niet zo groot hoeft te zijn. Deel wat je zo bezig houdt op in behapbare stukken en delegeer. Probeer bovendien elke dag een halfuurtje iets voor jezelf te doen waar je écht gelukkig van wordt. Maak lijstjes, streep af en laat los waar je geen invloed op hebt. En je zal zien dat je zorgen zich vanzelf zullen oplossen.

Schorpioen

Klopt het dat je de laatste tijd een beetje op bent, Schorpioen? Gelukkig staat juli in het teken van meer energie. Je neemt het ervan en dat is alleen maar goed. Let alleen wel op je gezondheid, want met al die zomerse verleidingen in de buurt ga je sneller de mist in. Waar je zeker naar uit mag kijken is de allereerste dag van je vakantie. Probeer tijd door te brengen met de mensen waar je veel om geeft en geniet ervan!

Boogschutter

Lieve Boogschutter, het lijkt je allemaal even niet mee te zitten. Je zit vol twijfel, misschien zelfs onzekerheid, en weet niet goed waar je naartoe moet. Maar houd hoop. Het komt echt allemaal goed en hulp zal misschien vanuit onverwachte hoek komen. Neem echter wel de tijd voor jezelf en geef af en toe ook gewoon toe aan de emoties die soms door je lijf razen. En vergeet niet te genieten, want juli heeft iets heel speciaals voor je in petto!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven