Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop juli 2018 | Even bijkomen, Kreeft

De horoscoop voor juli 2018 staat vooral in het teken van Kreeft. Na maanden van drukte is het voor jou nu tijd om een beetje bij te komen van alles dat achter je ligt.

Horoscoop juli 2018

Steenbok

Ben je de laatste tijd wat ongedurig, Steenbok? Probeer dan je vinger erop te leggen waar het aan schort. Misschien moet je voor jezelf een nieuwe koers gaan bepalen en de knoop door gaan hakken. Wellicht is het tijd voor een nieuwe baan, verhuizing of een andere levensveranderende beslissing – het moet er toch een keer van komen, dus waarom niet nu? Schrijf voor jezelf op wat je eventueel zou kunnen tegenhouden en besluit in hoeverre dat écht een rol speelt. Dat maakt veel duidelijk!

Waterman

Op het moment voel je je een beetje lusteloos. Iemand in je omgeving is erg aanwezig en dat vermoeit je. Hoe kan je dat oplossen? Zoek naar een manier waarop je niet te rigoureus hoeft te zijn en waarbij je toch wat rust terugvindt. Gelukkig is het bijna zomervakantie. Heb je nog geen plannen om even weg te gaan? Probeer iets te bedenken – al is het maar een weekendje weg of een flink stuk fietsen.

Vissen

Je bent moe, Vissen. Het is tijd om iets meer rust in je leven te vinden. Gebruik de komende maand om alles op een rijtje te krijgen: wat is geweest, waar wil je naartoe en wie kan je daarbij helpen? Maak bewust tijd vrij voor je dierbaren, leg je werk of andere verplichtingen waar mogelijk opzij en adem diep in en uit. Tijd voor bezinning. Als je daar nu in investeert, pluk je daar over een maand of twee de vruchten van.

Ram

Je hebt het hart op de tong, Ram, en dat is een hele fijne eigenschap. Alleen wordt hij niet altijd en door iedereen gewaardeerd. Let goed op wat je tegen wie zegt, deze maand. Die ene goedbedoelde opmerking zou namelijk helemaal verkeerd kunnen vallen en voor je het weet heb je een onnodige ruzie veroorzaakt. Verder wordt juli een nogal rustige maand. Je hebt veel beter op de rit wat je nu eigenlijk wil en gaat ervoor.

Stier

Net als afgelopen maand zal je ook dit keer weer te maken krijgen met mindere momenten die je zullen vormen voor de rest van je leven. Het is zwaar, maar tussendoor schijnen gelukkig ook lichtpuntjes. Hou daaraan vast en probeer daar extra van te genieten. Richting het eind van de maand gaat het beter.

Tweelingen

De Tweeling probeert het maximale uit deze maand te halen. De vakantie is aantocht en je zal een paar keer echt verrast worden door wat je meemaakt. Of je nu het vliegtuig opstapt voor een onvergetelijke reis of juist beslist om thuis te blijven, rond de vijftiende beleef je een paar bijzondere momenten die je bij zullen blijven.

Kreeft

Je bent veerkrachtiger dan je denkt. De afgelopen tijd was behoorlijk druk en ondanks dat je meer aan jezelf denkt, viel het niet altijd mee. Komende maand staat in het teken van bijkomen, zeker zo richting de twintigste. Het is niet onverstandig om een paar vrije dagen te plannen waarop je lekker kan ontspannen met mensen die je lief zijn. Maak gebruik van dat ene aanbod en je zal behoorlijk verrast worden.

Leeuw

In de liefde maak je onverwachtse, maar mooie sprongen. Je ontmoet iemand die je wereld op zijn kop zet of maakt iets mee dat een oude bekende in een heel ander daglicht zet. Of het nu een liefde is voor één zomer of juist voor de langere termijn, laat je meevoeren in het moment. De veertiende wordt een dag om in de gaten te houden!

Maagd

Met nieuwe moed ga je juli in. Dat mag ook wel, want de afgelopen periode sluimerde toch een soort constante twijfel. Dat is nu grotendeels voorbij en je plukt de vruchten van je goede voorbereidingen. Neem een paar dagen vrij of ga in elk geval iets doen dat je heel erg leuk vindt, want dit wordt een allesbehalve rustige maand.

Weegschaal

Luister niet naar dat kritische stemmetje in je hoofd! Misschien lijkt het wel alsof je die ene keus beter niet kan maken, maar klopt dat echt? Kijk nog eens goed naar alle voor- en nadelen, want waarschijnlijk komt er dan een heel andere beslissing naar boven. En mocht je het echt niet zeker weten, vraag dan een deskundige naar zijn of haar mening. Luister goed naar wat die zegt!

Schorpioen

Tijd voor een feestje! Met alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is, kan je namelijk wel wat ontspanning gebruiken, Schorpioen. Bel die ene vriend op die je al een tijdje hebt verwaarloosd en ga samen op pad. Dat kan een bijzondere avond worden! En nog een andere tip: die ontmoeting die veelbelovend lijkt, is dat ook. Hou contact: je zult verrast zijn door wat eruit komt!

Boogschutter

De drukte houdt nog even aan. Het is niet onverstandig om af en toe een pas op de plaats te doen en te overzien welke stappen je hebt gezet. Geniet daar van: succes komt niet voor niets op dit moment jouw kant op. Sta open voor het onbekende, ook dat kan je veel brengen. Mocht er een verplichting op je pad komen waar je eigenlijk geen zin in hebt, ga dan toch. Het blijkt een succesvolle stap vooruit.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids