Horoscoop januari 2020 | Hak knopen door, Steenbok

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Januari 2020 staat in het teken van de Steenbok, die een aantal knopen door te hakken heeft. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop januari 2020

Steenbok

De meeste Steenbokken starten wat traag dit jaar. Dat heeft er wellicht ook mee te maken dat je diep van binnen weet dat er knopen doorgehakt zullen moeten worden. Weet je al wat je wil? Of probeer je het zoveel mogelijk uit te stellen in de hoop dat het zich vanzelf oplost? Eén astrologisch advies: het is verstandig om zelf het heft in handen te nemen. Dan zal eind januari een nieuwe deur voor je openen.

Waterman

De Waterman heeft zin in komend jaar. Je pakt de kans die medio januari op je pad komt daarom met beide handen aan. Gek genoeg zat je er helemaal niet op te wachten, maar zodra de situatie zich voordoet, vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Houd in gedachten dat je geld soms sneller opgaat dan je rekening kan bijbenen! Voor de Waterman is een financiële pas op de plaats daarom komende maand verstandig, dan kan je er in februari weer tegenaan.

Vissen

Het nieuwe jaar geeft je behoorlijk wat nieuwe energie, lieve Vissen. Je pakt oude zaken aan alsof ze morgen nog af moeten. Dat is misschien wel goed, want richting het einde van de maand heb je je energie hard nodig voor andere zaken. Langzaam maar zeker zit je lekkerder in je vel. Een fijne voorbode voor de rest van het jaar: alles valt namelijk steeds meer op zijn plek.

Ram

Eigenlijk zit je op een redelijk goed pad, lieve Ram. Hoewel je nog enigszins zoekend bent, lossen bepaalde stressfactoren zichzelf langzaam op. Je bent er echter nog niet. Januari 2020 zal vooral in het teken staan van zelfinzicht en lief zijn voor jezelf. Geef toe aan je gevoel en gun jezelf wat je nu nodig hebt, dan ga je februari een stukje lichter in. Ook is het belangrijk om tijd vrij te maken voor goede vrienden: hun energie zal je goed doen.

Stier

De Stier merkt dat de drukke decembermaand in januari zijn tol eist. Je begint 2020 daarom een beetje grieperig, zit niet helemaal lekker in je vel en bent toe aan wat meer rust. Gelukkig staat dat ook voor je in het verschiet, al zul je daar nog wel even op moeten wachten. Bepaalde verplichtingen gaan gewoon door, met name op zakelijk gebied. Richting het einde van de maand lijkt de rust weer enigszins terug te keren. Probeer daar zelf ook aan toe te geven.

Tweelingen

2020 wordt voor de Tweelingen een bijzonder jaar. Je bent dit jaar redelijk in balans en voelt je beter dan hoe je 2019 eindigde. Toch moet je in januari wel weer even opnieuw je plekje vinden. Het helpt om lekker te bewegen en het gezelschap van goede vrienden op te zoeken. Ook een reisje (of op een andere manier afstand nemen van je dagelijks leven) kan je tot nieuwe inzichten brengen. Aan het eind van de maand maak je een keus die heel veel verandert.

Kreeft

Kreeften starten 2020 alsof een nieuw boek wordt geopend, vol lege pagina’s die je mag gaan vullen. Je voelt je krachtig en hebt een paar sterke voornemens die je dit jaar tot uitwerking wil gaan brengen. Zorg ervoor dat je komende maand de juiste mensen om je heen verzamelt: personen van wie je een berg energie krijgt, die je ondersteunen en waarmee je kunt lachen en huilen. Samen kom je immers verder dan alleen!

Leeuw

Met de Leeuw gaat het komende maand goed. Je let beter op je gezondheid en dat werpt zijn vruchten af. Je voelt je energieker, eet beter en gaat vaker op tijd naar bed. Dat betekent echter niet dat je er al bent. Verleidingen liggen overal om de hoek en zeker voor de Leeuw kan het best een uitdaging zijn om daar goed mee om te gaan. Rond de 20e ontmoet je iemand die even alles op zijn kop zet. En precies op een moment dat je het nodig had! Deze persoon zal een belangrijke rol in je leven gaan spelen.

Maagd

Voor de Maagd zal januari 2020 een maand zijn om niet meer te vergeten. Je bent zoekend, maar krijgt antwoord op een belangrijke vraag die je steeds bezighield. Vanaf dat moment krijg je langzaam meer energie en inzicht waarmee je de rest van het jaar vooruit kunt. Neem wel afstand van die ene persoon die je op een negatieve manier probeert te beïnvloeden: het kost je te veel en dat is het niet (meer) waard.

Weegschaal

De Weegschaal staat komende maand op een tweesprong. Je weet niet precies welke kant je op moet en de twijfel slaat een beetje toe. De enige remedie is om te gaan sporten en je hoofd leeg te maken. Probeer te ontdekken wat je nu precies wil, dan ziet het eind van de maand er een stuk rooskleuriger uit. Op liefdesgebied gaat het je voor de wind: je lijkt je partner te hervinden en singles ontmoeten een heel leuk persoon. Geniet ervan!

Schorpioen

Komende maand staat voor jou in het teken van bezinning. Je denkt na over de toekomst en staat stil bij wat je het liefst zou willen. Een nieuwe uitdaging zou leuk zijn, maar waar vind je die? Je besluit het heft in eigen handen te nemen en gaat er actief naar op zoek. Toch zal je niet helemaal vinden wat je zoekt. Moet je nog even wachten of misschien openstaan voor een nieuwe ervaring? Het is aan jou welke keus je maakt.

Boogschutter

De Boogschutter vindt januari 2020 vooral erg spannend. Er gaat iets onomkeerbaar anders worden en je weet niet helemaal of je daar wel klaar voor bent. Geef daarom toe aan je gevoel en doe een stapje terug als je daar behoefte aan hebt. Het helpt ook om alles op papier te zetten. Je ontdekt dat je meer aankan dan je vooraf dacht. Over een paar weken voel je je gelukkig beter en heb je meer vertrouwen in een goede afloop.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven