Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop Januari 2018 | De Steenbok is wat moe

De horoscoop voor januari 2018 staat vooral in het teken van Steenbok. Het jaar begint misschien voor je gevoel iets minder, maar je zal merken dat dingen niet voor niks gebeuren. Over een tijdje valt alles op zijn plek.

Horoscoop Januari 2018

Steenbok

De maand begint niet heel lekker voor jou. Je bent wat moe de laatste tijd. Misschien iets te veel hooi op je vork genomen, Steenbok? Besteed deze periode wat meer momenten door met je geliefden, daar knapt een mens echt van op! En doe iets dat je eigenlijk niet goed durft. Je zal verstelt staan hoeveel energie je daarvan krijgt.

Waterman

Tijd voor veranderingen, Waterman? Misschien is dit wel hét moment om die lang gekoesterde wens toch in vervulling te laten gaan. Schrijf voor jezelf op wat je einddoel is en welke voor- en nadelen eraan zitten. Met een beetje creativiteit kom je er wel!

Vissen

Je start dit jaar vol idealen Vissen, maar je weet als geen ander dat je discipline nodig hebt om dit tot een goed einde te brengen. Heb je dat ook? Je vergroot de kans van slagen als je prioriteiten stelt en je daar strikt aan houdt. De rest komt een andere keer wel!

Ram

Tijd voor bezinning. Afgelopen jaar had behoorlijke pieken en dalen en het is dit jaar tijd om daar wat rust in te brengen, Ram. Hoe? Dat weet je zelf het beste. Breng tijd door met goede vrienden en laat je door hen verrassen. Misschien zegt één van hen wel iets dat je leven kan veranderen.

Stier

De altijd stabiele Stier begint dit jaar wel lekker. Geen stress, weinig gedoe aan je hoofd en de zaken lijken prima te gaan. Kijk alleen uit dat je niet te veel op je lauweren gaat rusten. Blijf alert, dan kan je dat relaxte gevoel nog wel eventjes volhouden!

Tweelingen

Voor de single Tweelingen is januari een spannende maand. Ga er vooral lekker op uit en zet de spreekwoordelijke bloemetjes buiten. Ben je bezet? Ook dan is het goed om er samen op uit te gaan. Je zal zien dat dit net is wat jullie allebei heel hard nodig hadden.

Kreeft

Je bent wat emotioneel de laatste tijd Kreeft. Hoe komt dat? Overspoelt alles je een beetje? Of ben je gewoon zoekende? Trek je even terug als dat nodig is en zoek uit waarin de oorzaak precies ligt. En praat met anderen: soms kan een dierbare je de spiegel voorhouden die je op dit moment even heel hard nodig hebt.

Leeuw

Deze maand ben je helemaal in je element. Jij houdt wel van een feestje en gezelligheid, daar krijg je nu alle kans voor. Bereid je vast voor op die ene verjaardag. Je kan zomaar iemand tegenkomen die je helemaal ondersteboven achterlaat.

Maagd

Het is prima zo, vind je niet Maagd? Je leven lijkt rustig voort te kabbelen. Maar zet je schrap: aan het eind van de maand ontmoet je iemand of beleef je een moment dat alles op positieve wijze op zijn kop zet. Zet je niet schrap voor wat komen gaat, je kan er toch niet veel aan veranderen.

Weegschaal

Voor de Weegschaal heeft januari een grote verandering in petto. Dit is hét moment om op cursus te gaan of die ene reis te maken die al maanden op je verlanglijstje staat. Waarom lang wachten op het beste moment als de juiste gelegenheid misschien nu al voor je neus ligt?

Schorpioen

De Schorpioen stelt orde op zaken. Je hebt bepaalde dingen te lang laten liggen en het is absoluut tijd om nu ‘op te ruimen’. Zet er nu eindelijk eens een streep onder, dan kan je het nieuwe jaar écht lekker fris beginnen.

Boogschutter

Voor de meeste Boogschutters was 2017 een jaar van nieuwe inzichten en afsluiten. Je bent daar nog niet helemaal klaar mee en januari staat dan ook vooral in het teken van doorzetten wat je begonnen bent. Maar je bent op de goede weg! Hou vol en alles zal vanzelf op zijn plek gaan vallen.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids