Horoscoop februari 2024 | Waterman

De creatieve Waterman drukt zijn stempel op februari 2024. Veel sterrenbeelden kiezen voor een nieuwe uitdaging, hakken knopen door en zoeken het avontuur op. Dat geeft de energie die we allemaal nodig hebben. Ben je benieuwd wat jouw horoscoop voor februari 2024 is? Klik dan hieronder in het overzicht op jouw sterrenbeeld en lees wat de sterren voor jou in petto hebben!

Horoscoop februari 2024

Steenbok

De Steenbok heeft er zin in, deze februari. Je zoekt mensen op die je energie geven, probeert tijd te besteden aan wat jou gelukkig maakt. Jammer dan dat niet iedereen je op dit moment zal snappen. Je leert de meningen van anderen steeds beter loslaten en omarmt jezelf – in positieve en minder positieve zin. Daardoor staat er een ontmoeting voor je op de planning met iemand die iets heel bijzonders voor je gaat betekenen. Doe rustig aan, zodat je ziet wat het leven voor je in petto heeft.

Waterman

Lieve Waterman, met een verjaardag achter de rug of voor de deur zit je helemaal in de feestmodus. Dit had of heb je echt even nodig: de liefde van de mensen om je heen, gezelligheid met vrienden en ontspanning. Tegelijkertijd weet je ook dat er een belangrijk project op je wacht. Ben je er klaar voor om dit helemaal aan te pakken? Durf in elk geval om hulp te vragen zodra je dit nodig hebt. Er zijn genoeg mensen die klaar willen staan, als je het maar vraagt.

Vissen

Je gaat een reis maken, lieve Vissen. Dat kan in letterlijke zin zo zijn, dat je je koffers pakt en eropuit gaat, maar ook op een heel ander vlak. Februari staat namelijk in het teken van ontmoeten, nieuwe inzichten, verbindingen en verrassingen die je kijk op het leven doen veranderen – in positieve zin. Het donkere van januari lijkt gelukkig aanzienlijk minder. Besteed aandacht aan de mensen die je lief zijn, luister naar hun woorden en spreek dan met je hart. Daar komen hele bijzondere gesprekken uit.

Ram

Bij de Ram is het tijd voor een frisse wind. Je gaat iets nieuws ondernemen, of het nu een hobby is of dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan – aan alles voel je dat het tijd is om te breken met wat je niet meer past. Voor single Rammen is dit ook een periode waarin je leuke nieuwe mensen ontmoet die op de lange termijn een rol in je leven kunnen gaan spelen. Probeer hiervan te genieten met een open blik. De Ram in een relatie heeft bevestiging nodig. Een eerlijk gesprek helpt daarbij.

Stier

Voor de Stier is februari 2024 een speciale maand. Je hebt een belangrijke mijlpaal te vieren of zet een stap die je eigenlijk al een tijd voor je uit schoof. Hoe dan ook, februari voelt als een opluchting. Eindelijk hak je knopen door, vind je jouw weg beter. Tegelijkertijd kan het soms spannend zijn. Zeker voor de Stier, die normaal alles graag onder controle houdt, voelt dit met enige regelmaat heel onwennig. Zet toch door: de winst aan het eind, is de moeite waard.

Tweelingen

De Tweelingen gooit het roer even om in februari. Je kiest voor jezelf en waar jij zin in hebt. Voor de een is dat een langere reis, de ander gaat vaker sporten en een derde ontspant meer. Het is noodzakelijk om je te kunnen voorbereiden op wat komen gaat in maart: je houdt al te lang te veel rekening met iedereen. Nu is het tijd om even goed te kunnen opladen. En met succes. Je zal zien dat je vanzelf weer meer energie krijgt voor de spannende uitdagingen die in het verschiet liggen.

Kreeft

De nieuwe weg die je in januari bent ingeslagen, ontwikkelt zich in februari. Vanuit het niets lijken de juiste mensen en gelegenheden zich zomaar aan te dienen. Ze helpen je allemaal in je groei, komende periode. Vergeet echter niet om af en toe ook even op de rem te trappen en te evalueren: waar kom je vandaan, waar sta je en waar wil je naartoe? Houd voor ogen welke motivatie je hebt en je zal zien dat het vanzelf iets makkelijker wordt.

Leeuw

Feestjes, ontspanning… De Leeuw heeft daaraan geen gebrek in februari. Maar is het wel de bedoeling om zo op je lauweren te rusten? Probeer ook voldoende tijd te besteden aan de verplichtingen die je hebt. Durf om hulp te vragen wanneer je er zelf niet uitkomt, maar kijk uit dat je dit niet te gemakkelijk doet. Zo richting maart staat er een bijzonder leuke avond op de planning. Hierbij ontmoet je iemand die een belangrijke rol in je leven gaat spelen.

Maagd

De Maagd probeert steeds vaker grenzen te verleggen, maar dat is best nog weleens moeilijk. Je wil jezelf namelijk niet voorbij lopen, zoals in het verleden nog weleens gebeurde. Gelukkig heb je een fijn vangnet om je heen van mensen die je helpen, steunen en adviezen geven op momenten waarop je het zelf niet goed weet. Vergeet echter niet om hen ook regelmatig te bedanken. Laat weten dat je het allemaal niet vanzelfsprekend vindt.

Weegschaal

In het leven van de Weegschaal krijgt alles steeds meer de vorm die je een paar maanden geleden voor ogen had. Alsof puzzelstukjes in elkaar klikken. Iets waar jij als sterrenbeeld specifiek erg gelukkig van wordt, is de balans in je leven. Werk en privé vullen elkaar goed aan, je neemt de tijd om te ontspannen en tijd door te brengen met de mensen om wie je geeft. Aan de andere kant geniet je ook van het werk dat je doet. Daarmee wordt februari een fijne tegenhanger van januari.

Schorpioen

Februari 2024 staat voor de deur en heeft een paar bijzondere uitdagingen in petto voor de Schorpioen. Allereerst is daar je kwakkelende gezondheid. Je bent vermoeid en hebt eigenlijk wat meer rust nodig, maar gun je jezelf dat ook? Door komende maand eens dieper te kijken naar onderliggende zaken, ontdek je dat je misschien wat te veel hooi op je vork hebt genomen. Probeer zaken te delegeren en besteed komende tijd meer tijd aan zelfzorg.

Boogschutter

Tijd om iets meer achterover te leunen, lieve Boogschutter. Je hebt hard gewerkt en uitdagingen met beide handen aangepakt; nu is het iets meer tijd voor jou. Probeer hieraan toe te geven en jezelf af en toe echt even terug te trekken uit de ratrace van het dagelijkse leven. Zoek de stilte actief op, eventueel met een goede vriend(in) en praat samen na over jullie inzichten. Samen kom je tot interessante conclusies waar je komende tijd meer mee kunt gaan doen.

Horoscoop 2024: overzicht

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Anuta23 – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven