Horoscoop februari 2023 | Waterman krijgt een kans

MAANDHOROSCOOP FEBRUARI 2023 – Met februari in het verschiet kunnen sommige sterrenbeelden niet wachten: die hebben van alles op de planning en voor ze het weet is hun hele maand volgeboekt. Anderen, zoals Waterman, kiezen juist voor iets meer rust in februari 2023. In deze laatste volle wintermaand is alles nog prima: we planten nu de zaadjes in alle kalmte zodat we de rest van het jaar langzaam kunnen gaan bloeien. Benieuwd hoe dit er voor jouw sterrenbeeld uitziet? In je maandhoroscoop lees je wat je kunt verwachten!

Horoscoop februari 2023

Steenbok

Met een januarimaand achter de rug die behoorlijk alle kanten op vloog, is het in februari tijd voor een beetje rust. Dacht je. Toch zal de woelige periode die achter je ligt voorlopig nog even doorgaan. Wel staat je in februari iets heel bijzonders te wachten, lieve Steenbok, op een moment dat je het totaal nog niet verwachtte. En dat is best lastig. Durf je ervoor te gaan of houd je afstand tot het allemaal wél goed voelt? Aan jou de keus.

Waterman

Voor de meeste Watermannen is februari prima, maar meer dan dat ook niet. Je hebt even niet zo’n zin in groots en meeslepend, en kijkt erg uit naar een kabbelende paar weken. Toch betekent dit niet dat komende maand niks gebeurt. Je zal namelijk een verrassing krijgen waar je heel veel uit gaat halen. Daarnaast ontmoet je zo tegen het einde van de maand iemand die je verder kan helpen op zakelijk gebied. Durf je de uitdaging aan te gaan?

Vissen

Voor de Vissen is februari 2023 een bijzondere maand. Je maakt belangrijke stappen, herinneringen die je nooit meer zult vergeten en boekt een speciale overwinning op jezelf. Waar je wel op moet blijven letten is je gezondheid. Beweeg voldoende, zoek vaker de buitenlucht op en probeer gezond te blijven eten. Iemand in je omgeving zal een beroep op je doen waar je over twijfelt. Is dit iets voor jou, past het bij je? Blijf bij jezelf en overleg eventueel met een dierbare voor je antwoord geeft.

Ram

Lieve Ram, in februari is het vooral belangrijk dat je geen overhaaste beslissingen maakt. Je raakt anders namelijk gemakkelijk verzeild in situaties die eigenlijk niet goed bij je passen en zie daar dan maar weer eens uit te komen. Mensen die dichtbij je staan zullen je op een wel heel speciale manier verrassen. De vooruitgang die je afgelopen maanden (jaren) wist te boeken, bleef zeker niet onopgemerkt. Je hebt het verdiend.

Stier

Voor de Stier staat februari 2023 in het teken van fijne momenten met familie en vrienden. Je gaat er wat vaker op uit, onderneemt leuke dingen en krijgt energie van de positieve flow waarin je zit. Let wel op met aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Die zijn dat doorgaans ook, hoe betrouwbaar ze ook overkomen. Iets waar je verder alert op moet blijven is waar je grenzen liggen. Bewaak deze trouw dan wordt komende maand eentje voor in de boeken.

Tweelingen

De Tweelingen zoeken het deze maand iets vaker offline. Je merkt namelijk dat social media en je online leven best wat energie van je trekken en daar heb je in februari minder zin in. Het voordeel daarvan is dat je een paar ontmoetingen hebt en gebeurtenissen meemaakt die anders gegarandeerd aan je voorbij waren gegaan. Let op met die ene knappe onbekende. Hij of zij zou je leven best eens lastig kunnen maken.

Kreeft

In februari krijg je te maken met wat neerslachtige gevoelens. De Kreeft is er daarom aan toe om eventjes weg te zijn van huis en haard. Biedt het leven je die mogelijkheid? Twijfel dan geen seconde en pak lekker je koffers. Anders is het belangrijk om in elk geval regelmatig even de deur uit te zijn en af te spreken met vrienden en familie. In elk geval mag je best een beetje afstand nemen van je verdriet zolang het niet dienend is.

Leeuw

De Leeuw komt steeds meer op de plek waar ze wil zijn. Je voelt de kracht in je opborrelen en krijgt inzicht in het pad dat bij jou hoort. In je vrije tijd zoek je bepaalde vrienden en vriendinnen meer op dan anderen: zij passen bij wat je voor ogen hebt en steunen je hierin. Hiernaast neem je een belangrijk besluit dat je al tijden voor je uitschoof. Twijfel je? Dan zal een wandeling in de natuur je voorzien van alle antwoorden die je nodig hebt om de knoop door te hakken.

Maagd

De Maagd voelt zich herboren als februari aanvangt. Je hebt energie en wil iemand in je nabije omgeving in het zonnetje zetten. Vergeet alleen niet dat anderen, die minder opvallen, misschien ook wat waardering verdienen. Verder verdiep je je zich deze maand meer in wat nu echt belangrijk is in je leven. Welke mensen passen hierbij, welke vrijetijdsbesteding en welk beroep? Misschien is het tijd voor verandering; nu is de tijd om dat uit te zoeken.

Weegschaal

Februari 2023 is voor de Weegschaal een nogal enerverende maand. De emoties lopen in elkaar over en je krijgt maar moeilijk vat op bepaalde zaken. Ergens weet je best wel dat je iets moet loslaten, maar hoe? Een beetje afstand is hierin geen overbodige luxe. Door jezelf even weg te halen uit de situatie krijg je de kans om zaken op een andere manier te zien. Je leert je beter inleven in de andere partijen en zal zien dat het je uitweg is richting een beter gevoel.

Schorpioen

Lukt het je om te schikken in je lot, lieve Schorpioen? Met een redelijk veelbewogen januari achter de rug is het nu tijd om te zien waar je kansen liggen en welke richting je wil inslaan. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er ontbreekt iets in je leven namelijk en je kan maar moeilijk zien hoe je dit gat kunt opvullen. Toch helpt opnieuw loslaten weer om je dichterbij te brengen richting wat je zo graag zou zien. Eind februari zal het tij weer wat keren en lossen sommige dingen zich vanzelf op.

Boogschutter

Februari 2023 is voor de Boogschutter een gezellige maand. Je hebt een paar toffe afspraken op de planning en halverwege de maand doet iemand een voorstel waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. Enthousiast ga je aan de slag met je ideeën en je geniet wanneer het vorm krijgt. Toch is het belangrijk je halsoverkop in het diepe te storten. Maart is daarvoor meer geschikt, dus: nog eventjes geduld!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Horoscopen 2023

©Uitgelichte afbeelding is afkomstig uit de collectie Astrology van Anna Mente op Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven