Horoscoop februari 2021 | Waterman

In deze nieuwe maandhoroscoop kan je lezen wat je te wachten staat in februari 2021. De komende maand staat volledig in het teken van de waterman en

Algemene horoscoop februari 2021

De dagen worden langzaamaan weer iets langer en lichter, we richten ons meer naar buiten en maken ons klaar voor een bloeiende lenteperiode. Februari is van oudsher de maand die we gebruiken om ons daarop voor te gaan bereiden. Dat levert dan ook veel inzicht op. De sterrenbeelden zullen allemaal op hun eigen manier zoeken naar antwoorden en nemen die bewustwording mee in de rest van het jaar, al gaat dat voor de een natuurlijk makkelijker dan de ander. Wil je bepaalde plannen tot uitvoering brengen? Neem dan rustig de tijd: februari maakt geen haast.

Horoscoop februari 2021 per sterrenbeeld

Waterman

Je verjaardag staat op het programma of is net geweest, maar je bent niet helemaal in de feeststemming lieve Waterman. Dat geeft niet, al is het wel leuk om toch iets te doen voor je verjaardag. Kook uitgebreid, laat je in de watten leggen door de mensen om je heen en haal een lekkere taart in huis. Misschien zijn de mogelijkheden niet zo uitgebreid, maar je kan nog altijd zelf de slingers ophangen!

Vissen

De reis naar een lichtere, bewustere versie van jezelf ben je een tijdje geleden al ingeslagen. Februari staat voor de Vissen sterk in het teken van afstand: in de vorm van negativiteit, mensen die minder bij je huidige levenshouding passen en afstand van een bepaalde slechte gewoonte. Heb je al eens nagedacht om de katholieke Vastenperiode te volgen en iets los te laten? Je zal hoe dan ook merken dat afstand ruimte biedt aan nieuwe kansen. En die laatste heb je nodig om je pad te vervolgen in maart.

Ram

De Ram merkt in februari dat hij moeite heeft om het hoofd boven water te houden. Er drukt iets op je schouders en het lijkt wel of je maar geen goede oplossing kan vinden voor je probleem. Toch ligt die dichterbij dan je misschien denkt. Schrijf eens voor jezelf op waar het aan scheelt en benader de situatie alsof je een ander adviseert. Je intuïtie leidt je vanzelf de weg en voor je het weet snap je niet meer waarover je je toch zo druk maakte!

Stier

Waar je normaal gesproken hard van stapel gaat, neem je nu iets meer je tijd, lieve Stier. Je probeert in je eigen tempo te starten, zodat je ook nog energie overhoudt voor andere zaken. Luister goed naar iemand in je nabije omgeving die het goed met je meent. Hij of zij heeft een belangrijk advies voor je waar je iets mee zou moeten doen. Uiteindelijk hebben jullie namelijk hetzelfde doel.

Tweelingen

Februari staat voor de Tweelingen in het teken van lekker sporten. Bewegen zorgt namelijk voor balans in je leven en dat heb je op het moment wel nodig. Bij gebrek aan de sportschool zoek je het liefst de buitenlucht op. Probeer een gelijkgestemde te vinden in je omgeving om mee aan de slag te gaan en elkaar te motiveren. Tijdens het sporten komt de rust vanzelf!

Kreeft

De Kreeft doet er goed aan om in februari tijd te besteden aan een creatieve hobby. Het is voor jou dé manier om even tot rust te komen in een verder nogal onrustige periode. Laat je pen, potlood of penseel je de weg eens wijzen in plaats van andersom. Het inzicht tekent zich namelijk letterlijk voor je ogen uit zodra je stopt te proberen invloed uit te oefenen op het eindresultaat.

Leeuw

Lieve Leeuw, de maand kabbelt een beetje voort en het lijkt allemaal alsof er voor jou misschien niet zoveel inzicht te behalen valt. Maar vergis je niet. Juist op de ogenschijnlijk rustige momenten is je onbewuste hard aan het werk. In februari zal zich een plan vormen dat je niet meer loslaat. Gebruik je creativiteit om dat doel dit jaar te bereiken!

Maagd

De Maagd is een zorgzaam sterrenbeeld. Laat je echter ook voldoende voor jou zorgen? Komende maand zal je misschien eerst je neus stoten, maar dan besef je dat het een omkeer kan zijn. Jij kunt nu het heft in handen nemen en kiezen voor jezelf. Of je dat daadwerkelijk doet is natuurlijk aan jou, maar vergeet niet dat je alleen voor anderen kunt blijven zorgen als je tijdig oplaadt…

Weegschaal

Er borrelt iets, lieve Weegschaal. Je bent ergens helemaal klaar mee, maar je weet nog niet hoe je dat moet gaan brengen – per slot van rekening hou je ook niet van een ontploffing. Terwijl je zit te piekeren over de juiste aanpak, komt er vanzelf een situatie voorbij waarbij je eindelijk je ongenoegen kunt uiten. Zorg ervoor dat je alles bespreekt wat nodig is, zodat je daarna verder kunt.

Schorpioen

Voor de Schorpioen staat februari in het teken van innerlijke rust. Je ontdekt steeds beter waardoor je tot jezelf komt en schermt de buitenwereld soms een beetje af. Dat lucht op. Je hebt de tijd voor jezelf namelijk hard nodig om te werken aan iets moois. Daar heb je eigenlijk niemand voor nodig, al is het ook belangrijk om te beseffen dat het soms leuker is om succes te kunnen delen. Hoe je het uiteindelijk aanpakt? Het antwoord komt vanzelf!

Boogschutter

Je baalt, lieve Boogschutter. Waardoor komt dat? Is het probleem waar je tegenaan loopt op te lossen? Of moet je je vooral schikken in de situatie? Hoe dan ook, probeer tijd voor jezelf vrij te maken door te gaan wandelen. Buiten, in de vrije natuur, zal je beter in staat zijn je gedachten te ordenen en je gevoel weer te krijgen zoals je zou willen. En blijf voor ogen houden: het komt goed!

Steenbok

Je bent moe van alles, of niet Steenbok? Het vervelende is dat je op het moment weinig kunt veranderen aan bepaalde zaken. Dat frustreert, omdat je het liefst de controle zou hebben. Maar aan de andere kant biedt dit ook ruimte om meer aan jezelf te denken. Probeer je ergernis los te laten en te kijken naar wat wel mogelijk is. En voor je het weet blijkt februari een maand vol nieuwe kansen!

De horoscoop voor februari 2021 voorspelt dus veel inzicht. Wat zijn jouw planen voor deze maand?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Lees ook de andere horoscopen:

Afbeelding, Who is Danny – Shutterstock

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven