Horoscoop februari 2020 | Grote verandering, Waterman

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Februari 2020 staat in het teken van de Waterman, wie een blijvende verandering in zijn leven te wachten staat. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop februari 2020

Steenbok

Het lijkt alsof je langzaam maar zeker tot een beslissing komt. Maar of je hem uitvoert? De Steenbok staat deze maand eigenlijk een beetje voor een tweesprong en durft niet te kiezen. Probeer toch een knoop door te hakken: uiteindelijk kom je nu ook nauwelijks verder en dat weet je volgens mij best. Soms moet je gewoon springen – al dan niet met je ogen stijf dicht. Qua gezondheid ga je de goede kant op. Je luistert iets beter naar je lijf en je behoeften. Hou dit vast!

Waterman

Rondom je verjaardag sta je vaak even stil bij wat was en wat komen gaat. Dit jaar neem je hier extra de tijd voor: ga je nog wel de juiste kant op? Probeer in het geval van ontevredenheid te zoeken naar een oplossing: die ligt dichterbij dan je denkt. De Waterman maakt komende maand iets mee dat zijn leven blijvend verandert. In sommige gevallen zal het gaan om een nieuwe vriendschap, maar het kan ook zomaar een (zakelijke) kans zijn die je niet mag laten liggen.

Vissen

Je lijkt je langzaam maar zeker steeds meer te kunnen ontworstelen aan het juk van je verleden, lieve Vissen. Waar je vorig jaar al mee aan de slag ging, werpt nu zijn vruchten uit. Het is wel belangrijk hier aandacht aan te blijven schenken: het komt uiteindelijk niet uit de lucht vallen. Daarnaast werk je meer aan een gezonde leefstijl. Waar het eerder vaak al snel mislukte, lijk je nu eindelijk de slag te pakken te hebben. Ga zo door! Februari staat voor jou in het teken van rust en bezinning, met een paar feestjes ter afwisseling. Zorg voor balans, dan kan je optimaal genieten.

Ram

De Ram lijkt deze maand een beetje hortend en stotend voort te gaan. Het wil allemaal niet helemaal lukken, je mist een bepaalde focus en ergens raak je misschien ook wat moedeloos. Als je merkt dat je hier tegenaan loopt, schrijf dan eens op wat er scheelt en bedenk oplossingen die jij kunt uitvoeren. Je bent er praktisch genoeg voor! Zodra je het gevoel weer hebt dat het leven in jouw handen ligt in plaats van andersom, zal je bovendien merken dat andere zaken ook op hun plek vallen. Eind februari ga je naar een evenement dat je niet snel zal vergeten.

Stier

Lieve Stier, gaat het wel? Jouw stabiliteit maakt dat je omgeving dit niet snel aan je zal vragen, maar is dat wel terecht? Probeer komende maand iets meer toe te geven aan je behoefte aan rust en regelmaat. Kijk of er ruimte is je dagelijkse leven iets anders in te richten. Neem ook meer tijd om te besteden aan je hobby’s. Aan het eind van februari zal je merken dat je je al beter en lichter voelt. Dit gevoel maakt dan ook dat je richting de 23e andere keuzes durft te maken.

Tweelingen

Het is best spannend om februari in te gaan, lieve Tweelingen. Alles lijkt op zijn kop te staan en je zit in een stroomversnelling van je leven. Hoe krijg je weer grip op de situatie? Vraag hulp aan iemand die dichtbij staat en kijk samen eens welke tussendoelen nodig zijn om het einddoel te bereiken. Op die manier zal je merken dat alles veel stabieler en zelfs rustiger is dan het in eerste instantie leek. Met het heft in eigen handen sta je weer wat steviger in je schoenen. Richting het eind van de maand zal je dan ook merken dat je een stuk meer vertouwen hebt.

Kreeft

Langzaam lijkt de klad een beetje te komen in je goede voornemens. Het bedenken was simpel, maar volhouden na verloop van tijd soms best lastig. Neem daarom een moment om even terug te keren naar de basis. Waarom wilde je dit? Wat zijn je valkuilen en hoe kan je die valkuilen vermijden? Door overzicht ga je naar inzicht en nieuwe motivatie. Je zal merken dat dit gevoel van onrust naar de achtergrond verdwijnt zodra de maand op de helft zit. Februari brengt je daarom niet alleen wat uitdagingen, maar vooral ook nieuwe rust en duidelijkheid.

Leeuw

Je bent op de goede weg, lieve Leeuw. Je maakt verstandige keuzes en laat je niet altijd meer leiden door je gevoelens. Soms loop je echter wel tegen onbegrip op van je omgeving. Dat kan best weleens lastig zijn: in hoeverre moet je naar hen luisteren? Komende maand is daarom een tijd van bezinning. Ook is het verstandig eens kritisch te kijken naar vriendschappen. Niet alles namelijk is even mooi als het lijkt. Brengt iemand je niets meer? Probeer dan langzaam afstand en afscheid te nemen. Je hebt in deze fase van je leven meer aan mensen die energie en vertrouwen geven.

Maagd

Een onverwachte gebeurtenis, begin februari, zet je leven op zijn kop. Je wordt overspoeld door emoties en dat kan behoorlijk verwarrend zijn. Merk je aan je lijf dat het weerstand biedt? Of dat je echt even een stap terug moet doen? Geef daar dan ook aan toe. Probeer buiten de verplichtingen om iets meer liefde aan jezelf te geven. Je valkuil zit hem in het doorgaan, slechtere voeding en laat slapen: komende maand is het belangrijk hier extra op te letten, dan keert de rust richting maart weer terug.

Weegschaal

In de maand februari besteed je veel tijd aan introspectie. Het is tijd om een oude gewoonte los te laten, omdat je merkt dat je er niet heel gelukkig van wordt. Maar hoe? Het helpt om komende tijd iets meer tijd te besteden aan vrienden en eens aan hen te vragen wat zij ervan vinden. Vanuit hun antwoorden kan je verder werken met je eigen twijfels en eventuele onzekerheden. Uiteindelijk kom je zo dichterbij de balans – die je in maart hard nodig zal hebben.

Schorpioen

Voor je het weet spring je komende maand in het diepe om er vervolgens achter te komen dat misschien niet zo kon zwemmen als je dacht. Een cryptische omschrijving van wat je begin februari te wachten staat. De helpende hand wordt gelukkig snel geboden. Iemand in je omgeving biedt je namelijk precies wat je nodig hebt. Rond de vijftiende is het belangrijk dat je scherp blijft. Ergens zit een addertje onder het gras en je zal alert genoeg moeten zijn om hem te kunnen zien. Ga daarom niet klakkeloos akkoord met dat ene aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn: dat is het ook.

Boogschutter

Langzaamaan vind je steeds meer rust in de nieuwe situatie. Toch kan het best nog een beetje spannend zijn. Blijf daarom praten met een buitenstaander over wat je precies wil en voelt, zodat de scherpste randjes van je zorgen kunnen verdwijnen. Waar je vooral veel plezier uit haalt, zijn de momenten met de mensen die je enorm dierbaar zijn. Koester dat en blijf hierin investeren. De rest valt ook wel op zijn plek, als je maar durft los te laten.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven