Horoscoop Februari 2019 | Twijfels voor de Waterman

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Februari 2019 staat in het teken van de Waterman, die behoorlijk twijfelt over wat er nu in zijn leven gebeurt. Ben je op de goede weg? Lees snel verder wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop februari 2019

Steenbok

Februari 2019 wordt een fijne maand. Er staan een paar leuke afspraken op de agenda met vrienden of andere dierbaren, je zit lekkerder in je vel dan een tijdje geleden en straalt dat ook uit. Anderen reageren daar positief op. Al met al maakt dat ook dat je meer vertrouwen krijgt in die ene belangrijke keuze. Wacht echter nog even met het doorhakken van de knoop! Rond de 23e krijg je namelijk iets te horen dat bepalend kan zijn bij je beslissing.

Waterman

De maand verloopt wat grillig. Aan de ene kant voel je je iets rustiger dan vorige maand, maar tegelijkertijd lijkt het alsof je intuïtie je voor de gek houdt. Klopt het wel dat je op de juiste weg bent? Je twijfelt. Daarom is het niet onverstandig om te zoeken waar die twijfels toch vandaan komen. Schrijf het één en ander voor jezelf op. Halverwege de maand ontmoet je trouwens een ontzettend leuk persoon. De nieuwe energie die je krijgt vanuit die ontmoeting neem je mee. Hij of zij zou zomaar een belangrijke rol in je leven kunnen gaan spelen.

Vissen

Lieve Vissen, klopt het dat je niet helemaal weet waar je naartoe wil? Aan de ene kant ben je keihard aan het werk, aan de andere kant lijk je muizenstapjes te zetten. Tijd om even stil te staan en jezelf duidelijke doelstellingen te zetten. Schrijf op waarom die ene stap zo belangrijk is voor je en doe er daadwerkelijk iets mee. Zoek naar de kracht in jezelf, want hij zit er. Alleen zo kan je die eeuwige twijfel verslaan.

Ram

Het lijkt wel alsof je tegen een muur oploopt, Ram. Hoe komt dat? Wil je te veel? Of weet je überhaupt niet precies wat je wil? Neem even afstand. Bijvoorbeeld door je volledige focus op iets anders te leggen dan waar je afgelopen maanden mee bezig was. Of door een ander onderdeel van je probleem aan te pakken. Laat los en zie wat er terugkomt. Nog even door bikkelen: aan het eind van de maand valt alles weer op zijn plek en weet je eigenlijk niet meer waarover je nu precies twijfelde.

Stier

Of februari een leuke maand voor je wordt? Dat ligt er een beetje aan. De gebeurtenissen zijn niet per se geweldig, maar hoe jij ermee omgaat is doorslaggevend voor het gevoel dat je er straks aan overhoudt. Houd je hoofd koel en zoek afleiding in de bezigheden die je gelukkig maken. Rond de elfde doe je iets waar je heel blij van wordt, een week later vertelt iemand je de waarheid. Doe daar iets mee.

Tweeling

Iemand in je omgeving is al een tijdje een blok aan je been. Hij of zij vreet de energie die je eigenlijk niet hebt. Wat doe je? Ga je zo door of verander je iets aan de situatie? Kijk goed naar wat je wil en kan geven, maar boven alles: los het op. Dat verdienen jullie allebei. Bovendien lucht het op en met de nieuwe energie die daarbij vrijkomt, kan je straks in maart weer vooruit. Dan zal je het nodig hebben!

Kreeft

Soms is het goed om anderen te helpen. Soms is het verstandig om dat juist even niet te doen. Of in elk geval: om een duidelijk onderscheid te maken. Deze maand staat voor jou in het doorhakken van een knoop. Eentje die heel hard nodig is. Misschien maak je er geen vrienden mee, maar dat hoeft toch niet altijd? Want of je nu een bepaald contact afkapt, je een andere baan gaat zoeken of je huis opzegt om te kunnen emigreren, het wordt hoe dan ook een stap in de juiste richting.

Leeuw

Komende maand is voor de leeuw geen makkelijke. Bepaalde vriendschappen zijn niet meer wat ze ooit waren, je hebt het druk en komt weinig toe aan jezelf. Daarom is het niet onverstandig om halverwege de maand op de rem te trappen. Ga iets doen waar je gelukkig van wordt, spreek af met je beste vriend(in) en vier het leven. Daarna zal je merken dat februari weer een stuk lichter voelt! Hou dat gevoel vast!

Maagd

De Maagd heeft er zin in. Februari zal je iets bijzonders brengen dat je de rest van het jaar niet meer zal vergeten. Misschien die lang verwachte liefde, een reisje of gewoon een diep gevoel van geluk. Je verdient het, dus geniet er met volle teugen van. Plots is ook helder wat je precies wil. Maak die ene belangrijke keus, nu is hét moment en staan de sterren gunstig.

Weegschaal

Alles draait bij jou om balans, lieve weegschaal. Maar net dat stukje lijkt momenteel volledig zoek te zijn. Want waar je eigenlijk bepaalde doelen al had willen halen, dobber je momenteel nog een beetje rond. Waardoor komt dat? Durf je bepaalde stappen niet te zetten? Spreek je niet alles uit? Of vergeet je je eigen aandeel in het verloop van je leven? Zet alles eens op papier en probeer te ontdekken wat je tegenhoudt, zodat je aan het eind van februari weer wat meer evenwicht ervaart.

Schorpioen

De schorpioen is bedachtzaam. Misschien omdat die ene persoon je gekwetst heeft? Het is goed om bepaalde lessen te trekken uit januari en die mee te nemen naar de nieuwe maand. Je hebt je energie hard nodig en kan die per slot van rekening maar één keer gebruiken. Hou het bij jezelf. Het belangrijkste voor februari is namelijk dat jij lekker in je vel zit en je goed voelt over de keuzes die je maakt. De rest is – hard gezegd – op dit moment echt bijzaak.

Boogschutter

Hoe voel je je als je in de spiegel kijkt, lieve boogschutter? Ben je gelukkig met hoe je leven nu verloopt? Zijn er zaken die anders zouden kunnen (en moeten)? Adem diep in en uit, kijk jezelf nog eens aan en wees trots op wat je ziet. Je bent echt op de goede weg, maar je moet het wel durven zien. Halverwege de maand heb je een verhelderend gesprek met iemand die je dierbaar is. Neem dat met je mee.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven