Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop februari 2018 | Nieuw hoofdstuk, Waterman

De horoscoop voor februari 2018 staat vooral in het teken van Waterman. Tijd voor nieuwe stappen, tijd voor een nieuw hoofdstuk. Welke kant je op gaat? Zodra je een streep zet onder wat was, wordt alles duidelijk.

Horoscoop februari 2018

Steenbok

Gaat lekker he? Er zijn veranderingen op komst die alles op zijn kop gaan zetten, maar je bent er helemaal klaar voor. De last is van je schouders. Zorg wel dat je oude zaken netjes afrondt, zodat je straks weer met een schone lei kan beginnen. Geniet deze maand van vrienden en familie, zij zijn een mooie tegenhanger voor wat je nu nog te doen staat.

Waterman

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk, Waterman. En hoewel je ernaar uitkijkt, weet je ook dat je nog niet klaar bent. Eerst moet je een streep gaan trekken onder wat was. Ben je er helemaal klaar voor? Probeer deze maand echt even te ontspannen, want je hebt het nodig. Ga lekker uit eten of organiseer een middag met vrienden, dan kan je straks vol goede moed maart in.

Vissen

Dat gaat lekker, he Vissen? Je hebt zowaar je doel weten te bereiken. Maar het is nog niet klaar. Het zou verstandig zijn als je deze lijn doortrekt, omdat je daar écht de rest van het jaar de vruchten van kan plukken. In de liefde kabbel je voort op een positieve manier, je voelt berusting en telt je zegeningen.

Ram

Wie is je al maanden een doorn in het oog? Is nu niet de tijd om die persoon iets meer los te laten? Denk iets meer aan jezelf en je eigen gevoel, want dat verdien je. Probeer halverwege de maand even iets leuks te doen voor jezelf met je partner of een vriend(in), dan kan je er daarna weer helemaal tegenaan.

Stier

Oei, Stier, waar komt die onrust toch vandaan? Is het echt nodig om op dit moment een nieuw project op te pakken? Of bestaat er toch een mogelijkheid om even een stapje terug te doen? De situatie van een afstand bekijken kan je waardevolle nieuwe inzichten opleveren. En wie weet waar dat je allemaal toe kan brengen…

Tweeling

Deze maand zal je nog verrassen. Je gaat van de ene emotie over op de andere en februari kan daardoor best vermoeiend zijn. Tel daar een paar intensieve afspraken bij op en je verlangt halverwege de maand al naar maart. Probeer tussendoor echt je rust te nemen, dan voel je je vanzelf weer beter.

Kreeft

Praten en eerlijk zijn? Je vindt het dit keer maar lastig. Je wil de ander niet kwetsen, maar als je jullie band wil versterken zal je toch die stap moeten zetten. Spreek uit hoe jij je voelt, dan zal hij of zij ook over de brug komen en kunnen jullie weer met een frisse lei door naar de toekomst. Het komt heus wel goed. En anders geldt nog steeds: waar de ene deur sluit, opent een ander zich vanzelf.

Leeuw

De komende maand zal je hard moeten werken voor je einddoel, Leeuw. Maar je gaat ervoor en bijt je er helemaal in vast. Je zal jezelf echt verrassen wanneer je laat zien waartoe je allemaal in staat bent. En dat is écht heel veel! Dus ga ervoor en je zal zien dat je harde werk een prachtig resultaat gaat opleveren.

Maagd

Zit je lekker op je roze wolk? Geniet ervan, je hebt het meer dan verdiend. Je tomeloze optimisme is aanstekelijk en geeft anderen ook energie. Laat jezelf alleen niet te veel gaan, want anders ben je straks weer helemaal terug bij af.

Weegschaal

Waarom twijfel je, Weegschaal? Ben je bang dat je het niet kan of is er meer aan de hand? Probeer je gevoelens met iemand te bespreken en zet ze ook eens op papier. Een simpele afweging die zwart op wit staat, kan je echt verder helpen. Dat is bovendien beter dan dat je nu blijft zitten met je gedachten die rondjes lijken te draaien.

Schorpioen

Iemand heeft je iets gezegd waar je niet blij mee bent. En je zint op wraak. Maar is dat nu wel zo verstandig? Kan je niet beter over de kwestie heen stappen en de ander lekker laten voor wat het is? Uiteindelijk weet je zelf ook dat je niet verkeerd zat. Dat is echt belangrijker dan altijd te willen overtuigen.

Boogschutter

Klopt het dat je meer rust voelt? Dat inderdaad de puzzelstukjes op hun plek vallen? De komende maand zet dat gevoel door. Je zal soms tegen een klein muurtje oplopen, maar daar stap je steeds soepeler overheen. Het is namelijk tijd om nu echt je laatste zorgen op te ruimen en je blik te verruimen. Dan zal je zien welke verrassing je nog te wachten staat!

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids