Horoscoop december 2018 | Tijd voor rust, Boogschutter

De horoscoop voor december 2018 staat vooral in het teken van Boogschutter. Je bent moe en hebt behoefte aan vakantie. Gelukkig staat de rust voor de deur.

Horoscoop december 2018

Steenbok

Je gaat een warme maand tegemoet. Vriendschap en familie zijn belangrijker dan ooit en je bereidt je langzaam voor op het nieuwe jaar. Er liggen belangrijke stappen voor je in het verschiet, waardoor je voor bepaalde keuzes komt te staan. Is het tijd om de knoop door te hakken? Twijfel dan niet langer en ga er gewoon voor! De sterren staan gunstig. 

Waterman

Beste Waterman, afgelopen maanden waren rustig. Stilte voor de storm is misschien een betere omschrijving. Ook komende maand is het nog even stil. December barst los met feestjes en gezelligheid. Voor jou echter niet zo: je besluit tussendoor aan jezelf te denken en de kalmte op te zoeken. Luister goed naar je lijf en wat je nodig hebt, want je hebt de energie komend jaar meer dan nodig! 

Vissen

Komende maand staat voor jou in het teken van grote stappen die je eerder niet durfde te nemen. Langzaam vallen puzzelstukjes op hun plek en begin je beter te zien welke kant je graag op wil. Probeer andere zaken los te laten, zodat je ruimte krijgt voor nieuwe wegen om te bewandelen. En wie weet, als je even niet oplet, staat er zomaar een grote verrassing voor de deur! 

Ram

Nog even doorbijten ram. Je bent moe en dat uit zich in grieperige verschijnselen. Probeer echt te gaan liggen wanneer de situatie het toelaat en je er behoefte aan hebt. Uiteindelijk wil je wel fit zijn met de feestdagen! En die worden fijn dit jaar. Geniet van de lieve mensen om je heen en tel je zegeningen. 2019 staat voor de deur en het is nu goed om even stil te staan bij de liefde om je heen. 

Stier

Echt kalm aandoen zit er dit jaar niet meer in, Stier. Gelukkig heb je de kracht om te dragen wat moet, maar leuk is anders. Tegelijk komen er ook mooie dingen op je pad. Zoals die ene verrassing rond kerstmis en de jaarwisseling dit jaar. Een moment van bezinning, terugblikken en vooruit kijken. Want voor je ligt weer een mooie mijlpaal die je volgend jaar mag gaan ontdekken. 

Tweeling

December wordt een bijzondere maand, lieve Tweeling. Een maand van bezinning en stilstaan, maar ook van schouders er opnieuw onder zetten en doorgaan. Probeer het gezelschap op te zoeken van dierbaren en met hen de feestdagen door te brengen, dan wordt komende kerst er eentje om nooit te vergeten. 

Kreeft

Op een bepaald moment in december zal je echt even heel hard aan de rem moeten trekken. Want als jij het niet doet, dan zal niemand het voor je doen. Hou je hoofd koel en zoek ontspanning in de momenten waar mogelijk, want de komende dagen zullen aan je voorbij trekken en voorbij zijn voor je er erg in hebt. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke momenten die je zullen bijblijven. En houd moed: in 2019 keert langzaam wat meer rust terug. 

Leeuw

Vriendschap speelt een belangrijke rol komende maand. Neem de tijd om lekker met je vriendinnen en vrienden door te brengen. Je zal eerste stappen zetten op een pad dat nu nog onbekend is voor je en dat is best spannend. Maar tegelijkertijd ga je enorm groeien als mens en dat maakt het heel bijzonder. 

Maagd

Het is weliswaar december, maar je popelt al om je nieuwe plannen uit te voeren. En dat is niet zo gek, want ze zijn hartstikke leuk! Gebruik december om jezelf voor te bereiden, zodat je in januari meteen keihard aan de slag kan. Halverwege de maand ga je iets heel leuks doen met een vriend(in). Geniet ervan en neem die positieve energie mee naar de feestdagen.

Weegschaal

Deze maand is eigenlijk een soort afronding van een periode waar je al langer mee bezig bent. Het is prettig om eindelijk grotere stappen te kunnen maken. Tegelijkertijd is het de periode om door te brengen met je familie en vrienden. Dat houdt je leven in evenwicht. Zoek goed uit waar je de jaarwisseling wil doorbrengen: deze maand vraagt om een knallende afsluiting!

Schorpioen

Je bent goed bezig, maar het kan beter. Dat weet je zelf waarschijnlijk ook, Schorpioen. Er is iets dat je tegen lijkt te houden. Durf je niet goed in het diepe te springen? Of ben je misschien onzeker? Zoek goed uit waar het aan ligt, dan kan je die zorgen opzij zetten. 2019 heeft namelijk grote plannen met je, zorg dat je er klaar voor bent! 

Boogschutter

Je begint een beetje moe te worden van alles, lieve Boogschutter, en je bent echt toe aan vakantie. Of op zijn minst een beetje rust. Gelukkig staat dat voor je in de sterren. Aan het einde van de maand komt er eindelijk weer lucht in je leven. Het komt echt goed. Het leven toont je vanzelf welke kant je op gaat in 2019. 

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven