Horoscoop augustus 2022 | Leeuw ontmoet iemand

De horoscoop voor augustus 2022 staat in het teken van feestjes, vriendschappen en lekker ondernemen. Een fijne maand dus, die voor de meeste sterrenbeelden leidt tot mooie herinneringen en heerlijke zomeravonden. Zo komt Ram weer met een oude bekende in contact, staat Leeuw een bijzondere ontmoeting te wachten en kiest Schorpioen voor zichzelf. Benieuwd wat jou (nog meer) te wachten staat? Klik op je sterrenbeeld en lees jouw maandhoroscoop voor augustus 2022.

Horoscoop augustus 2022 (algemeen)

Je merkt de invloed van de Leeuw in veel zaken. We zoeken de buitenwereld meer op, willen graag samen zijn en halen daar onze energie uit. De introspectie, die dankzij Kreeft een grote rol speelde, maakt plaats voor het uitvoeren van nieuwe plannen – of in elk geval de basis leggen. Een valkuil van de Leeuw is dat hij soms te weinig oog heeft voor zijn omgeving, uit puur enthousiasme. Probeer hiervoor te waken en vraag toch nog eens een keertje extra aan die goede vriend(in) hoe het met hem of haar gaat.

Horoscoop augustus 2022 (per sterrenbeeld)

Steenbok

In het leven van de Steenbok loopt alles net niet zoals je zou willen. Gaandeweg zal je echter in augustus merken dat je zelf wel iets kunt veranderen aan hoe je hiermee omgaat. Je herpakt jezelf op een manier die je niet verwacht had en voelt alsof een onzichtbare kracht je helpt je hoofd omhoog te houden. Hoe en wat? Daar wil je je niet mee bezighouden. Maar het gevoel dat je het kan, lost in elk geval een deel van je zorgen op.

Waterman

Voor de Waterman lijkt augustus rustig te verlopen, maar toch zit iets je niet helemaal lekker. Op carrièregebied zou je ergens wel iets willen veranderen, alleen weet je niet goed op welke manier. Ga bij goede vrienden te rade wat zij zouden doen in jouw situatie. Misschien hebben ze een oplossing waar je nog niet aan hebt gedacht? Verder kijk je uit naar wat vrije dagen. Ze zullen je goed doen en komen op precies het juiste moment.

Vissen

Je reist je neus achterna, lieve Vissen. In de praktijk betekent dit dat je nieuwe avonturen wil beleven en eropuit gaat. Misschien vindt je omgeving dit lastig, maar daar heb jij in augustus even wat minder oog voor. Je hebt dit simpelweg nodig en kiest iets vaker voor jezelf. Houd voor ogen dat je af en toe toch een stapje terug moet zetten voor je dierbaren, maar geniet ook van wat op je pad komt. Het biedt inspiratie en energie om verder te werken aan iets heel moois.

Ram

De Ram neemt het ervan deze maand en gaat lekker op pad. Jammer dan dat niet iedereen jouw keuzes begrijpt, zolang jij het maar wel doet. Een goede vriend van vroeger duikt plots weer op in je leven. Hoewel je in eerste instantie niet goed weet wat je hiermee aan moet, wordt dat al snel duidelijk. Tijd om bepaalde knopen door te hakken; deze persoon kan je daar goed bij helpen. Rond de 20e ga je er weer voor, helemaal opgeladen door alle leuke momenten.

Stier

De Stier durft in augustus trots te kijken naar alles dat hij neerzette in de eerste maanden van dit jaar. Je hebt behoorlijk wat bereikt en het is tijd om bepaalde zaken te gaan afronden, zodat je 2023 met een schone lei kunt ingaan. Afscheid nemen hoort erbij. Ook op de moeilijke momenten zal je daarom voor ogen moeten houden welke richting je nu opgaat en op welke manier dit je leven zal verrijken. Verder zoek je je familie wat vaker op en geniet je van de momenten samen.

Tweelingen

Voor de Tweelingen staat er in augustus een speciale ontmoeting op het menu. Bijna letterlijk, want eten zal een belangrijke rol spelen op dat moment. Aan jou wat je met deze persoon doet. Houd je contact of voelt het niet goed? Probeer goed te luisteren wat je binnenste je probeert te adviseren. Ook heb je zin om te sporten en je gaat er lekker op uit deze maand. Ga een stukje wandelen, hardlopen of fietsen en je zal merken dat bepaalde zaken helder worden.

Kreeft

Voor de Kreeft breekt een rustigere maand aan. Je hebt in juli de tijd genomen om meer tot jezelf te komen en voelt nu eindelijk een bepaalde last van je schouders vallen. Hoewel… Heb je echt knopen doorgehakt? Misschien zal je toch nog eens de diepte in moeten en eerlijk tegen jezelf moeten zijn. Ga de confrontatie aan en maak keuzes die passen bij hoe je de toekomst het liefst zou zien. Creëer genoeg rust voor jezelf en de juiste mensen, dan komt alles goed.

Leeuw

Dit is jouw maand, lieve Leeuw. Toch moet je er even aan wennen dat de zomer alweer een beetje op zijn einde loopt en dat je vrije dagen straks voorbij zijn. Jammer, want je genoot van al die heerlijke dagen met je vrienden en familie. Wees echter niet getreurd, er staan nog genoeg leuke momenten voor je op de planning. Tijdens een sportieve activiteit kom je iemand tegen die je wereld voor even op zijn kop zet. Wie weet groeit hier nog wel wat meer uit. Geef het een kans!

Maagd

De Maagd lijkt steeds meer zijn of haar horizon te verbreden. Onder invloed van het sterrenbeeld Leeuw durf je bovendien grenzen te verleggen waar je je vroeger stug aan vasthield. Dit geeft je leven een luchtige draai. Medio augustus ontmoet je bovendien iemand die een goede invloed op je heeft. Of deze persoon nu kort of lang in je leven blijft, achteraf blijkt dit het duwtje in de juiste richting dat je stiekem al langer nodig had.

Weegschaal

De Weegschaal botst deze maand onverwachts met iemand die dichtbij staat. Vervelend, want dit wil je eigenlijk helemaal niet. Het is echter niet helemaal verkeerd, want het moest er toch uit. Na afloop voel je je beter en opgelucht. Hiernaast maak je een belangrijke beslissing die het verdere verloop van 2022 en misschien zelfs 2023 zal bepalen. Je bent vastbesloten, niemand kan je ompraten en dat is voor een keer eigenlijk heel erg lekker.

Schorpioen

De Schorpioen bewandelt in augustus zijn eigen pad. Je bezoekt alleen de feestjes waar jij zin in hebt, besteedt je energie aan wie het in jouw ogen waard is en werkt aan zelfontplooiing. Met name de spirituele hoek trekt je aandacht. Hierdoor wordt komende maand vrij rustig en een bron van positieve energie waardoor jij je goed kunt opladen. Richting september maak je een keus die verrassend lijkt voor de buitenwereld, maar waarover je lang nadacht. Ga ervoor!

Boogschutter

De Boogschutter zit lekker in zijn vel en geniet van het leven. Houd je doel voor ogen deze maand: je zal sneller de juiste personen tegenkomen en je lijkt intuïtief aan te voelen welke zaken bij je passen en welke niet (meer). Dat gevoel gaat in de komende maanden een belangrijke rol spelen, dus het is fijn om nu al te ontdekken hoe je dit voor je kunt laten werken. In je vriendenkring gebeurt iets bijzonders dat jouw leven ook beïnvloedt. Kijk goed in hoeverre je hierbij betrokken kan en wil zijn.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Horoscoop 2022

©sarayut_sy – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven