Horoscoop augustus 2020 | Tijd voor romantiek, Leeuw

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Augustus 2020 staat in het teken van de Leeuw, die eind deze maand een wel heel bijzondere ontmoeting te wachten staat. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat.

Horoscoop augustus 2020

Steenbok

We zitten halverwege de zomer en je hebt het gevoel dat het allemaal nog niet heel lekker loopt. Neem je wel voldoende rust om straks echt fris te beginnen aan alles? Probeer in augustus iets meer toe te geven aan je zin om lekker buiten te zijn. Zoek die ene goede vriend(in) spontaan op en maak er thuis ook een feestje van. Je moet er een klein beetje voor werken maar dan komt het heus wel goed.

Waterman

Augustus staat voor jou in het teken van vooruit kijken. Je hebt enorm veel zin in volgende maand en staat eigenlijk al te trappelen om straks aan de slag te gaan met 1001 dingen. Vergeet echter niet dat je deze maand eerst nog mag ontspannen. Neem het ervan. De zomer vliegt om voor je het weet en het is fijn als je dan straks mooie herinneringen hebt om op terug te kijken, toch? Nu is de tijd om die te maken!

Vissen

Voor de Vissen is nu een tijd van afronden. Je maakt belangrijke stappen in je leven en kiest er bewust voor dat met volle aandacht te doen. En dat je belangrijk. Je hebt ergens afsluiting nodig om een volgend hoofdstuk te beginnen. Blijf de focus houden van nu en maak regelmatig tijd om even een stapje terug te doen. Uiteindelijk bestaat het leven niet alleen uit hard werken, maar mag je soms ook genieten. Doe een paar dagen bewust helemaal niks, dan ben je des te productief als je wel aan de slag gaat.

Ram

De Ram wil wel graag vooruit, maar zit een beetje vast. Iets houdt je tegen. En dat zit hem wellicht in een factor uit je leven die je niet zou verwachten. Daarom is augustus voor jou een maand om eens goed te kijken naar waarom bepaalde stappen zo moeizaam verlopen. Durf goed te kijken welke invloed jij kan uitoefenen op dit ‘probleem’ zodat je er straks in september weer tegenaan kan. Halverwege augustus staan er een paar bijzondere feestjes of avonden op de planning waarbij je iemand ontmoet die je niet helemaal onberoerd laat.

Stier

Een bijzondere maand die anders loopt dan je misschien voor ogen had, lieve Stier. Een gebeurtenis in je leven zet alles op zijn kop, maar betekent ook een belangrijke nieuwe weg die je anders nooit was ingeslagen. Een weg waarop gelukkig ook veel moois te zien is. Neem even de tijd om te wennen, open je ogen en kijk rustig om je heen. Uiteindelijk komt hiermee een prettige innerlijke rust over je heen waar je de rest van het jaar profijt van hebt. Alles op zijn tijd!

Tweelingen

Voor de Tweelingen staat augustus vooral in het teken van feestjes, gezelligheid en lekker eten. Daarnaast zal je een keer in het diepe springen op een manier die je een halfjaar geleden nooit zou hebben gedaan. En het is goed dat je dat doet: je ontmoet een bijzonder persoon die je leven echt zal verrijken. Iemand waarvan je veel kan leren bovendien. Neem de tijd en maak er een mooie maand van.

Kreeft

De maand augustus staat voor jou vooral in het teken van bezinning, lieve Kreeft. Er liggen bepaalde lessen in het verschiet komende maand, waar je veel aan zal hebben. Hoe je hier optimaal van kan leren? Voldoende rust in je leven is het toverwoord. Ren jezelf niet voorbij, maar pak een boek en ga even in de tuin zitten. Of maak een wandeling en kijk om je heen hoe mooi de wereld eigenlijk is. Die energie zal je nodig hebben om andere uitdagingen het hoofd te bieden. En zorg je dit keer eens extra goed voor jou, dan komt het met de rest ook goed.

Leeuw

Je kijkt uit naar de komende weken, lieve Leeuw. En dat is niet zo gek: er staat genoeg leuks op de planning. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat de zomer echt een fijne tijd wordt om op terug te kijken. Geniet ervan! De rest van het jaar zal er namelijk ook flink gewerkt moeten worden en nu is de tijd om toe te komen aan je welverdiende ontspanning. Je hebt het allemaal meer dan verdiend. Richting het einde van augustus ontmoet je een oude bekende. Je ziet hem of haar dit keer echter in een positief nieuw daglicht.

Maagd

De maagd heeft augustus nodig om alles een beetje op een rijtje te krijgen. Waar wil je precies heen met alles? Je twijfelt enorm. Want eigenlijk voelt niks als ‘het juiste’. Toch zijn de komende weken wellicht minder geschikt om zo te gaan zitten peinzen. De zomer vliegt voorbij en loslaten kan soms juist de nodige nieuwe inzichten bieden. Wie weet helpt het juist om even een tijdje aan andere zaken te denken. Op die manier geef je jezelf de ruimte en lossen bepaalde problemen zich vanzelf weer enigszins op. Die ene goede vriendin kan je hierbij helpen.

Weegschaal

Je hebt alles eigenlijk op rolletjes lopen, lieve Weegschaal, maar toch ontbreekt er iets. Weet je diep van binnen waar het aan scheelt of kan je er echt je vinger niet op leggen? Augustus is de uitgelezen maand om hiernaar te kijken. Sta even bewust stil bij wat wel in je leven is en hoe je het eigenlijk zou willen. Je zal zien dat alles dan vanzelf duidelijker wordt. Verder staat komende maand ook in het teken van ontspanning. Na al je harde werk in 2020 is het nu even tijd voor jou en daar geniet je met volle teugen van.

Schorpioen

De Schorpioen heeft wat moeite met deze maand. Op de een of andere manier willen bepaalde zaken niet vlotten en dat zit je dwars. Daarnaast speelt er iets in je leven waarover je niet goed denkt te kunnen praten met anderen. Of het nu zorgen zijn of onvrede, probeer je zwijgen te doorbreken. Neem de tijd, Rome was ook niet gebouwd in een dag, en luister goed naar wat een ander te zeggen heeft. De kans is groot dat wat je eerst zag als iets onoverkomelijks, eigenlijk best makkelijk is op te lossen. Je hoeft het alleen maar bespreekbaar maken.

Boogschutter

Je weet het even niet meer zo goed. Moet je nu linksaf of rechtsaf? De weg die achter je ligt, was geen gemakkelijke en dat eist nu zijn tol. Probeer in augustus daarom je tijd te nemen. Geef toe aan wat je voelt, hoe moeilijk dat soms ook is. Uiteindelijk is het de enige manier om straks in september een nieuwe start te kunnen maken. Neem komen weken daarom een moment om uit te dokteren wat je precies wil. Nu is de tijd. En vind je het echt lastig? Leg je situatie dan eens neer bij iemand die heel dicht bij je staat, die je door en door vertrouwt. Nieuw licht op de zaak doet soms wonderen.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven