Horoscoop augustus 2019 | Mooie momenten voor Leeuw

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Augustus 2019 staat in het teken van de Leeuw, die vooral veel mooie momenten zal beleven. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop augustus 2019

Steenbok

Het is volop zomer en de Steenbok geniet daarvan op zijn manier. Je zoekt wel iets meer rust op dan anders, omdat je daar behoefte aan hebt. Voor de buitenwereld is het niet altijd goed te vatten, omdat je normaal ook graag onder de mensen en met vrienden bent, maar voor jezelf is het juist prettig om naar je lijf en je eigen behoeften te luisteren. Zo rond 18 augustus staat er iets leuks voor je op de planning. Onverwacht, maar daardoor des te bijzonder.

Waterman

De Waterman heeft komende maand juist behoefte om lekker bezig te zijn. Hoewel het verstandig is om een paar dagen vrij te nemen: er komt genoeg spannends aan in september en het is verstandig je daar nu vast op voor te bereiden. Ben je bang dat de vrije tijd aan je voorbij gaat? Maak dan een lijstje met dingen die je wil gaan doen deze zomer. Dan kan je straks met een gerust hart en nieuwe energie de volgende maand tegemoet treden.

Vissen

Het is een vreemde zomer, lieve Vissen. Je zit op zich wel lekker in je vel, maar tegelijkertijd ben je ook heel moe. Alsof je voor het eerst naar jezelf en je lijf luistert? Richt je aandacht daarom vooral op je gezin en de mensen die je na staan. Maak afspraken die al langer in de planning zitten en geniet met volle teugen. Laat wat moet in elk geval komende augustus even los, voor zover dat kan. Je zal zien dat dit je nieuwe inzichten en energie gaat opleveren.

Ram

Met de Ram gaat het de laatste tijd steeds beter. Je weet beter wat je wil gaan doen en richt je leven in naar die nieuwe plannen. Augustus 2019 staat voor jou in het teken van het plaatsen van de juiste ‘pionnen’ zodat je in september vol frisse moed aan de slag kunt met je plannen. De Ram wil graag meer gaan doen met verbinding en een positieve bijdrage leveren aan andere mensen – op welke manier dan ook. Twijfel je nog een beetje hoe? Zoek de antwoorden in jezelf: je weet het best! Richting het eind van de maand vallen bepaalde puzzelstukjes bovendien eindelijk op hun plek.

Stier

De Stier heeft voor het eerst sinds tijden het gevoel dat hij echt aan vakantie of rust toekomt. Dat geldt zeker voor de eerste helft van augustus; daarna wordt het mogelijk weer wat drukker. Maar koelbloedig als de Stier van karakter is, zal dit geen problemen opleveren. Juist die paar weken rust geven weer kracht om straks de schouders eronder te zetten. Bovendien staat je iets bijzonders te wachten zo rond de 29e. Geniet ervan!

Tweelingen

Eigenlijk hebben de Tweelingen niets te klagen. De agenda in augustus zal vol staan met feestjes, relaxmomenten met vrienden, genieten en even bijkomen. Niks lijkt je te veel. Het was bovendien precies wat je nodig had. Zin in een zomerse flirt? Ga in het weekend van de 17e op pad met een goede vriend(in) en laat alles lekker op je afkomen. Het wordt in elk geval een avond om nooit meer te vergeten!

Kreeft

Zo richting het eind van de zomervakantie voel je je een beetje moe, lieve Kreeft. Maar tegelijkertijd zal alles ook in het teken staan van een nieuw begin. En juist dat nieuwe begin zal je leven, dat je tot nu toe leidde, helemaal veranderen in positieve zin. Alsof bepaalde vragen die je al die tijd onbewust had nu eindelijk kunnen worden beantwoord. Zo richting het einde van de maand augustus komt er een speciaal aanbod op je pad, laat je verrassen.

Leeuw

Komende maand zit je alles behalve stil, lieve Leeuw. Je gaat op pad, ontmoet nieuwe mensen, leert jezelf beter kennen en vindt meer rust. Probeer niet te hard van stapel te lopen met iets dat te mooi lijkt om waar te zijn, maar geniet wel van de leuke momenten. Blijf vooral in gesprek met mensen die dichtbij staan en luister goed naar hun advies. In de maand augustus zal je ook iets te vieren hebben. Veel plezier!

Maagd

Met de Maagd gaat het de laatste tijd iets minder. Heb je ruzie? Iemand teleurgesteld? Of ben je onzeker over een bepaalde gebeurtenis die afgelopen jaar is voorgevallen? Spreek het dan vooral uit tegen iemand die je vertrouwt. Praten over wat je voelt, kan enorm opluchten. Augustus staat voor jou in het teken van heling. Luister naar je lijf, geef je grenzen aan en neem de tijd voor jezelf om regelmatig even stil te staan bij wat je nu eigenlijk wil. Dan wordt september straks een stuk relaxter.

Weegschaal

De weegschaal probeert van nature (soms krampachtig) alles in balans te houden, maar moet zo medio augustus toegeven aan zichzelf dat het niet altijd lukt. Je kunt wel altijd de spil van het geheel willen zijn; nu besluit je er een keer de brui aan te geven. Ze zoeken het maar eens uit, terwijl jij lekker met je billen op een strandstoel ploft en de hele dag gaat genieten van een goed boek. En dat lucht op. Tegen het eind van de maand krijg je weer iets meer rust, wat doorzet in september.

Schorpioen

Met de Schorpioen gaat het prima. Je hebt niets te klagen, veel leuke uitstapjes op de planning en bovendien verloopt je liefdesleven ook soepel. Soms is er niks om over te klagen! Vergeet alleen de mensen om je heen niet en besteed genoeg tijd aan hen. Doe iets spontaans, neem je geliefde onverwachts mee op een romantisch uitstapje of geef iets anders waaruit je gevoel spreekt. Luister bovendien naar die ene goede vriend. Hij geeft je een advies waar je, ondanks dat je het niet leuk vindt om te horen, veel aan zal hebben!

Boogschutter

De laatste tijd was niet makkelijk hè, lieve Boogschutter? Je hebt een aantal dingen moeten rechtzetten voor jezelf en onder ogen moeten zien, en dat was soms best pijnlijk. Augustus zal nog steeds niet helemaal stabiel zijn, wat je gevoelsleven betreft. Maar je bent sterk. Komende maand leer je ook nieuwe mensen kennen of verdiep je een bestaande vriendschap, waar je veel aan zal hebben de rest van het jaar. Probeer augustus te zien als een springplank voor de nieuwe weg die je in september zal gaan inslaan. Het komt goed, zolang je maar vertrouwen houdt!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven