Horoscoop augustus 2018 | Leeuw, neem de tijd

De horoscoop voor augustus 2018 staat vooral in het teken van Leeuw. Je hebt een aantal teleurstellingen meegemaakt en dat vormt je. Tijd om even bij te komen en schoon schip te maken.

Horoscoop augustus 2018

Steenbok

Met jouw planning gaat het deze maand wel goedkomen, ook omdat je in het algemeen meer rust ervaart. Neem deze zomer de tijd voor iets dat je heel leuk vindt en gun het jezelf daar optimaal van te genieten. Tip: kijk eens buiten de gebaande paden en zie wat daar voor jou nog te ontdekken valt. Richting het einde van de maand lijkt alles eindelijk op zijn plek te vallen.

Waterman

Haal eens diep adem, lieve Waterman. Wat voel je? Wat wil je? De laatste tijd heb je veel tijd besteed aan anderen. En hoewel dat ontzettend nobel van je was, ben je er zelf ook nog. Gelukkig staan er een paar hele leuke momenten op de planning (ook waarvan je op dit moment nog niet weet). Pluk de dag, ga spontaan iets leuks doen en laat je verrassen door het mooie dat op je pad komt.

Vissen

Tijd voor bezinning. Alweer, inderdaad. Niet omdat komende maand nu zo turbulent wordt, maar vooral om je voor te bereiden op de start van al het nieuwe in september. Je zit vol plannen en hebt een paar bijzondere ideeën die heel succesvol kunnen worden, Vissen. Moet je alleen wel vol gas durven geven.

Ram

Iets zit er niet helemaal lekker in je leven, Ram. Durf je te benoemen waar het om gaat? Het zou namelijk nogal wat consequenties kunnen meedragen als je je hardop uitspreekt. Maar dat geldt ook wanneer je het niet doet. Bedenk goed wat je precies tegenhoudt: misschien blijkt de praktijk een stuk rooskleuriger dan je op dit moment denkt. Hou je oren en ogen in elk geval goed open: iemand in je omgeving zal je advies geven dat de gewenste verandering zou kunnen veroorzaken. Aan jou de keus.

Stier

Augustus geeft je wat meer lucht. Je weet uit ervaring dat je nuchterheid en natuurlijk aangeboren rust je veel verder helpen dan wanneer je bij de pakken neer gaat zitten. Dat zit gewoonweg niet zo in je aard. Deze maand staat in het teken van schouders eronder, hard werken en rond de twintigste een moment waarop je terugblikt en weet waarvoor je het allemaal hebt gedaan.

Tweelingen

Wat een maand was juli! Augustus heeft er net zoveel zin in en je gaat dus nog even onverminderd door. En dat komt goed uit, want je hebt er zin in. Komende maand staat voor jou in het teken van een paar feestjes. Dat kunnen overwinningen zijn die je op jezelf zijn, maar ook een spontaan samenkomen met vrienden. Je planning kan in elk geval overboord, als je die had, want daar zal niet bijster veel van terecht komen.

Kreeft

Afgelopen maanden waren best heftig en ook augustus staat niet stil. Je emoties schieten namelijk nog steeds alle kanten op, al gaat het gemiddeld gezien wat beter. Je vindt iets meer rust en weet beter wanneer je een pas op de plaats moet doen. Gelukkig zijn er ook leuke dingen om naar uit te kijken. Geniet van je gezelschap en laat even los wat je steeds zo bezighoudt: soms kan dat heel verfrissend zijn.

Leeuw

Afgelopen maand ben je een paar keer teleurgesteld door mensen die je dacht te kennen. Hoewel het nu waarschijnlijk ontzettend rot voelt, zal het ook nieuwe deuren openen. Na je zomervakantie start je met een schone lei, meer mensenkennis en het besef wie wél voor je klaarstaan als het nodig is. Geef de mensen in je omgeving een extra knuffel en geniet. Want ondanks alles zal augustus je een paar bijzondere momenten geven!

Maagd

Je staat stevig in je schoenen, Maagd. De laatste tijd valt steeds beter op welke kant je nu precies wil opgaan en waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvonden – ook al voelde het op dat moment onrechtvaardig of alsof je een kans ontnomen werd. Die daadkracht mag je gaan gebruiken. Er komen nog een paar beslissingen op je pad en die hebben een eenduidig antwoord nodig. Geen twijfel meer, gewoon op je gevoel afgaan.

Weegschaal

Verschillende elementen in je leven komen samen en het lijkt alsof alles ineens begint te kloppen, Weegschaal. Ervaar je dat zelf ook zo? Mocht je nog vragen hebben over het pad dat je wil inslaan, stel ze dan nu. Dit is het moment! Dan kan je daarna loslaten en gaan ervaren, want het zou zonde zijn wanneer je er niet van kunt genieten.

Schorpioen

Je weet precies waar je mee bezig bent, Schorpioen, en dat maakt augustus een fantastische maand. Samen met vrienden op pad, genieten van alles dat de zomer je te bieden heeft en intussen op zakelijk gebied ook steeds beter op je plek zitten. Hou dat gevoel vast, je verdient het. Bovendien geven dit soort momenten je de energie die je nodig hebt. Nog een laatste tip: als die ene mogelijkheid zich voordoet, ga ervoor!

Boogschutter

Met augustus komt ook een wat kalmere periode. Je neemt meer tijd voor je gezin en/of relatie, geniet van dingen die je echt gelukkig maken en let even niet te veel op wat ‘moet’. Dit was precies wat je nodig had. Samen met die rust komt ook het besef en de bezinning. Neem daar ook de tijd voor, want in september zal je weer doorgaan en dan levert het je heel veel op als je nu alles al op een rijtje hebt staan.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven