Horoscoop april 2020 | Ram sluit zich iets meer af

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! April 2020 staat in het teken van de ram. Het zou flauw zijn om nu te schrijven dat je hoogstwaarschijnlijk veel tijd binnen doorbrengt komende maand 😉 Wat wel duidelijk mag zijn, is dat introspectie belangrijk is – ook voor de andere sterrenbeelden. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop april 2020

Steenbok

Voor de Steenbok is april niet heel anders dan de vorige maand. Je staat er vrij nuchter in en neemt beslissingen die weliswaar niet altijd even leuk zijn, maar wel noodzakelijk. Het lucht op. Verder stel je vooral orde op zaken in dingen die al langer om aandacht vroegen en dat maakt dat je zo richting mei klaar bent voor de volgende stap. Met rust in je lijf en rust in je hoofd.

Waterman

Lieve Waterman, wat is april voor jou een vreemde maand. Alle emoties zullen voorbij komen en elkaar aftikken alsof ze een estafette lopen. Intussen voel jij je vooral geleefd en heb je meer dan ooit behoefte aan rust en vakantie. Die rust zal vanzelf komen, maar helaas nog niet in april. Deze maand zal je aan de slag moeten met je gevoel en dat is iets waar je eigenlijk niet om staat te springen. Toch zal je merken dat wanneer je bepaalde stappen zet, je je vanzelf weer iets lichter voelt.

Vissen

April staat voor de Vissen vooral in het teken van terugkeren naar de basis. Wie ben je, wat wil je en waar wil je naartoe? Eerder gemaakte plannen blijken het niet altijd te redden, terwijl andere – diepgewortelde – verlangens juist nu tot uiting komen. Dat maakt april voor jou een soms wat verwarrende maand. Maar de uitkomst blijft positief: je zal richting mei merken dat je beter in je vel zit en meer helderheid hebt.

Ram

2020 lijkt niet helemaal jouw jaar, Ram. Je zit afwisselend niet helemaal lekker in je vel, merkt dat bepaalde mensen een minder prettige invloed op je hebben en je sluit je iets meer af voor de buitenwereld. Dat is echter geen slechte beslissing. Je hebt namelijk iets meer rust nodig om te kijken wat je nu echt wil en met wie. En mocht je tot de conclusie komen dat het tijd is voor iets heel anders, dan is dat geen ramp: waar een deur sluit, gaat een raam open. Ook voor jou.

Stier

De Stier ervaart eindelijk iets meer rust deze maand. En dat werd tijd ook. Je zult in april aansluitend een aantal momenten krijgen waarop je een knoop kan doorhakken. Doe je dat nu of schuif je de beslissingen door naar mei? Deze situatie biedt nieuwe kansen waarmee je hoe dan ook aan de slag zal moeten gaan. Twijfel je? Vraag dan een goede bekende om advies.

Tweelingen

Met de Tweelingen gaat het goed. April is voor jou een maand waarin je dichterbij je zelf komt. En dat was eigenlijk wat je heel hard nodig had. Je merkt dat er bepaalde punten in je leven niet helemaal lekker lopen en besluit daar iets concreets aan te doen. Verder vliegt april voorbij. Het is daarmee misschien niet de spannendste maand van 2020, maar wel één van de meest relaxte. De energie die je nu hebt opgedaan, zal je straks namelijk weer hard nodig hebben.

Kreeft

Voor de Kreeft is al dat thuis zijn een grote uitdaging. Je ervaart onrust als het te lang duurt – al is dat eigenlijk een belangrijke levensles. Het is zaak dat je in april gaat zoeken naar een rustpunt in jezelf. Misschien helpt het om te mediteren of je energie juist te gebruiken voor een flinke opruimsessie. Makkelijk zal deze maand absoluut niet voor je zijn, maar uiteindelijk kom je er sterker uit en heb je daar de rest van het jaar profijt van.

Leeuw

Voor de Leeuw is zoveel thuis zijn in sociale isolatie niet per se het leukste wat er is. Je bent een gezelligheidsmens en houdt ervan anderen te zien en spreken. Toch haalt de situatie een positieve kant in je naar boven: je zoekt meer dan ooit naar oplossingen en vindt ze ook. Hiermee ga je aan de slag en maakt van april een fijne maand. Blijf wel opletten dat je voldoende beweegt en gezonde keuzes maakt in je voeding.

Maagd

De Maagd houdt zich rustig in april. Niet dat je veel andere keuzes hebt, voor je gevoel… Toch is het goed om eens dieper te kijken naar wat je nu wil. Op dit moment heb je daar namelijk meer tijd voor dan ooit en het zou slim zijn om je kans te pakken. Pak een verloren hobby op, besteed je tijd aan dierbaren en sta stil bij wat je hebt, dan kan je in mei belangrijke stappen maken.

Weegschaal

De weegschaal heeft deze periode blijkbaar nodig om meer balans te ervaren. Daardoor zit je lekker in je vel en dat straal je uit naar je omgeving. Het is ook de reden dat de maand voor jou eigenlijk een beetje voorbij kabbelt. Je geniet van het buitenleven, bent creatiever en zit beter in je vel. Hou dit vast richting mei!

Schorpioen

Luister je wel voldoende naar wat je lijf en geest nodig hebben, lieve Schorpioen? Ben je niet te veel bezig met ‘wat als..’ en ‘hoe moet het, wanneer…’? Tijd om even een pas op de plaats te maken en negatieve gedachten van je af te schudden. Je leeft nu en nu vraagt om een positieve houding. Richting mei merk je dat je daar beter in slaagt. Zorg in april vooral voor voldoende beweging en besteed bewust tijd aan de mensen die er het meest toe doen: ze hebben je harder nodig dan je zelf beseft.

Boogschutter

Je mooie plannen van begin 2020 lijken langzaam naar de achtergrond te verdwijnen. Op de een of andere manier verschoven de belangen ongemerkt, maar is dit wel echt wat je wil? Vergeet niet dat je die plannen ooit maakte vanuit liefde en het gevoel een nieuwe richting op te kunnen gaan. Probeer in april dat gevoel weer te hervinden. Denk er kritisch over na of je echt wil loslaten. Zo niet, schrijf dan voor jezelf op waarom je dit wil en je zal merken dat er nieuwe kansen ontstaan.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven