Horoscoop april 2019 | Ram, haal eruit wat erin zit

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! April 2019 staat in het teken van de Ram, die goed bezig is – ondanks de kleine tegenslag die halverwege de maand voorbij komt. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop april 2019

Steenbok

Voor de steenbokken is april een heerlijke maand. Je zit barstensvol plannen en als je eventjes niet oplet, staat je agenda alweer vol afspraken. Het fijne is van deze maand is vooral dat je heel goed in je vel zit. Je kiest dan ook bewust uit waar je zin in hebt en laat de rest voor wat het is. Je zou stiekem willen dat het hele jaar zo positief en relaxed is! Geniet ervan, want je hebt het meer dan verdiend.

Waterman

Lieve Waterman, je bent de afgelopen tijd door een lastige periode heen gegaan. Maar hoewel je er nog niet bent, maak je de laatste tijd stappen in de goede richting. Voor het eerst voel je innerlijk weer wat meer rust. Het is tijd voor jou en je dierbaren. Zoek contact op met die ene vriendin die je een beetje uit het oog bent verloren of ga iets drinken met je geliefde. Investeer in de mensen die ertoe doen en je zal merken dat je er echt van opknapt.

Vissen

Voor de Vissen begon dit jaar redelijk goed. Wel wat ups en downs, maar redelijk stabiel. Wat het prettige daaraan is, is dat je weer een beetje tot rust kon komen na vorig jaar. Met de kennis die je in de eerste maanden van het jaar opdeed, kun je nu bovendien vooruit. April zal niet zozeer een hele verrassende maand worden, maar wel een hele leuke. Je leert beter luisteren naar je lijf en zorgt voor voldoende ontspanning. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Ram

Of je nu afgelopen dagen jarig was of komende maand, april wordt voor jou een feestje. En dat heeft natuurlijk alles te maken met je nieuwe levensjaar. Je wil eruit halen wat erin zit. Dit is dan ook hét moment om een paar leuke uitstapjes te plannen of dat ene reisje, dat al langer op je verlanglijstje stond. Halverwege de maand krijg je een kleine tegenslag. Het doet je twijfelen aan het pad dat je bent ingeslagen, maar wees niet te voorbarig: soms is het goed om iets langer te wachten voor je een oordeel vormt.

Stier

Je bent wat verkrampt, Stier. Heeft dat te maken met de afgelopen maanden? Misschien is dit het moment om even een pas op de plaats te maken en goed uit te gaan rusten. Ontspanning is immers nodig om inspanning te kunnen leveren. Luister dus goed naar wat je lijf van je vraagt. Ga even zitten met een goed boek, luister muziek waar je gelukkig van wordt, en je zal zien dat je tegen het einde van de maand klaar bent voor nieuwe uitdagingen. Leuke dit keer!

Tweeling

Met de Tweeling gaat het eigenlijk wel goed de laatste tijd. Je maakt keuzes en hakt knopen door waar je eerder nog niet aan toe was. Het is wel belangrijk om af en toe weer even afstand te nemen en rustig te kijken of alles nog wel in evenwicht is. Neem je niet te veel hooi op je vork? Rust je wel voldoende uit? Je lijf heeft komende maand extra aandacht nodig. Het is daarom belangrijk om goed te letten op je voeding!

Kreeft

Ook de kreeft moet komende maand een stapje terug doen. Het is even goed geweest. Door alle beslommeringen kom je niet altijd toe aan het ervaren van je emoties, terwijl dat juist heel belangrijk is. Je komt komende maand in contact met iemand die je daarbij kan gaan helpen. Laat het gedoseerd toe en neem de tijd die nodig is om te voelen wat al langere tijd sluimert. Verder is het belangrijk dat je ook iets doet waar je intens gelukkig van wordt. Zo tegen het eind van de maand ga je dan ook heerlijk genieten!

Leeuw

Als zomersterrenbeeld kan je niet wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen en de spontane feestjes weer op gang komen. Dat sombere weer is niks voor jou. Gelukkig wordt april een fijne maand. Je zal nieuwe mensen ontmoeten die mogelijk de rest van je leven bij je blijven en oude vriendschappen afstoten, zodra ze meer energie kosten dan je opleveren. En dat is goed. Eens in de zoveel tijd moet je ook je emotionele leven opruimen om lekker in je vel te kunnen zitten. Geniet van wat april je geeft!

Maagd

April wordt een lastigere maand, maagd. Je bent moe en wil eigenlijk het liefst even weg. Maar dat gaat helaas niet. De verplichtingen roepen en je zult moeten investeren in datgene waar je energie uit haalt. Tussen de bedrijven door krijg je gelukkig voldoende momenten waarop je even zou kunnen neerploffen. Wel doen hè? Dan kan je in mei weer met opgeheven hoofd vooruit.

Weegschaal

Waar maart heerlijk was, wordt april iets uitdagender. Je zult een aantal keuzes moeten maken die je eigenlijk al een tijd voor je uitgeschoven had. Waarom? Probeer te achterhalen wat je zo tegenstaat en hoe je dat het best kunt oplossen. Het is belangrijk dat je goed naar je eigen wensen kijkt en een beetje buiten de gebaande paden. Want misschien is er een alternatief? Of kan iemand je helpen? Zoekt en gij zult vinden!

Schorpioen

De Schorpioen neemt ongemerkt toch weer te veel hooi op zijn vork. Daarom is het tijd om toch even een stap terug te doen. Kijk op welke vlakken je zou kunnen loslaten, zodat je in zijn geheel sterker wordt. Het is verder belangrijk om deze maand je gevoel te volgen. Heb je het idee dat iets niet helemaal klopt? Ga er dan niet in mee, later zal blijken waarom.

Boogschutter

Met maart nog vers in je geheugen begin je enthousiast aan april. Al snel merk je echter dat het deze maand iets anders zal verlopen. Niet per se slechter, maar het wordt wel een periode van overdenken. Waar wil je precies heen? Wie wil je daarbij hebben? Tijd om even goed na te denken voor je verder kan. Tijdens een wandeling in de natuur kom je tot bijzondere inzichten.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven