Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop april 2018 | Tijd voor reflectie, Ram

De horoscoop voor april 2018 staat vooral in het teken van Ram. Zit je echt op de juiste plek in het leven op dit moment? Durf kritisch te kijken en bedenk wat je precies wil.

Horoscoop april 2018

Steenbok

Op het moment ben je misschien toch nog wat vermoeid door de afgelopen tijd. Het is ook nogal veel geweest. Toch is het belangrijk om even weg te gaan. Bijvoorbeeld een weekendje naar een andere stad, het zal je goed doen. Heb je die mogelijkheid niet? Doe dan in elk geval een paar dingen waar je echt van ontspant, eet gezond en luister naar je lichaam. Aan het eind van de maand voel je je al een stuk beter.

Waterman

Het is een beetje een turbulente tijd, Waterman. Aan de ene kant geniet je enorm van de zon die zich weer wat vaker zal laten zien, en tegelijkertijd ben je ontzettend druk met van alles. Laat je niet gek maken, zou Ruud uit Big Brother zeggen 😉 Doe af en toe eventjes iets voor jezelf. Ga wandelen of een stuk fietsen, ook om je hoofd leeg te maken. Wees voorzichtig met je uitgaven en zet wat geld opzij voor een onverwachte uitgave richting het eind van de maand.

Vissen

Gek hè? Hoe één opmerking of gebeurtenis alles helemaal kan omgooien? Maar ergens diep van binnen weet je best dat juist dit de momenten zijn die je uiteindelijk zo ontzettend veel opleveren. Ga ervoor. Spring in het diepe en laat je overweldigen door wat er op je pad komt. Probeer dit nieuwe levensjaar je angsten onder ogen te zien, te lachen tot je buikpijn hebt en tranen te laten rollen wanneer dat nodig is. Geniet, investeer en leer! Want ook april heeft onverwacht nog iets bijzonders voor je in petto.

Ram

Ben je echt gelukkig met wat je nu doet? Of is er ruimte voor verbetering? Alleen jij weet wat je écht graag wil en wat je daaraan zou kunnen doen. April geeft je de ruimte om te bloeien, Ram, maar dan moet je er wel voor openstaan. Neem daarom af en toe even een momentje voor jezelf om te reflecteren: waar liggen de verbeterpunten en hoever ben je richting je doelen?

Stier

April wacht op je als een dobberend vlot, beste Stier. Ga zitten en laat je lekker meevoeren door de stroming, geniet van het uitzicht en wees er gerust op dat je vanzelf op de bestemming aankomt. Je hebt het verdient. Bovendien staat je de maand daarop weer genoeg te wachten, dus je kan maar beter genieten van deze stilte (voor de storm).

Tweeling

Voel je de lente in de lucht, Tweeling? Terwijl de bloemknopjes voorzichtig boven de aarde steken en de eerste lammetjes uitgelaten de wei inrennen, voel jij je ook een stuk rustiger. En juist die helderheid levert je weer nieuwe inzichten op. Voor het eerst durf je stappen te zetten in een richting die je lang voor onmogelijk hield. Hou dit gevoel vast, dan ga je heel ver komen!

Kreeft

Je neemt kleine stapjes, maar ze gaan wel de goede kant op Kreeft. Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn, dus zoek ook hulp en een luisterend oor bij vrienden. Er zijn een paar dingen om in elk geval vast naar uit te kijken: zo heb je halverwege de maand iets leuks te vieren. En richting het einde van april komen die extra vrije dagen wel van pas: breng die tijd door met iets dat of iemand die je leuk vindt.

Leeuw

April staat voor jou in het teken van belangrijke stappen richting de toekomst. Zorg dat je daarom lekker uitgerust bent voor je ze zet. Ondanks dat het zonniger wordt, is het belangrijk om toch nog een beetje extra aandacht aan je weerstand te schenken. Anders heb je zo een griepje te pakken en dat komt nu net even helemaal niet uit. Vind bovendien iets meer balans, anders zou de drukte je weleens te veel kunnen worden.

Maagd

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, Maagd. Hoewel je doorgaans je zaken goed op orde hebt, is er die ene taak die je lang genoeg voor je hebt uitgeschoven. Maak ruimte en tijd om eraan te beginnen. Zodra het achter de rug is, vraag je je af waarom je dit niet eerder deed. Na afloop zie je een kans liggen die er eerder niet leek te zijn. Grijp hem met beide handen aan en laat je verrassen.

Weegschaal

Nu je weet welke kant je op wil, volgt de uitvoering. Maar opnieuw zit je te dubben. Laat je zorgen even voor morgen en luister goed naar je hart: waar heb je nu echt zin in? Doe dat gewoon. Uiteindelijk lossen eventuele problemen zich vanzelf weer op en hoef je niet langer met lijstjes aan de slag. Het antwoord op je vragen duikt namelijk op wanneer je het niet verwacht.

Schorpioen

Begin april verloopt een beetje moeizaam. Op de één of andere manier komt niets echt lekker van de grond en je lijkt jezelf behoorlijk in de weg te zitten. Loslaten is ook voor jou de enige remedie. Rond de tiende ga je met een vriend(in) op pad en krijg je van hem of haar iets te horen dat je een tijdlang niet meer loslaat. Probeer erachter te komen waarom het je zoveel doet en ga daarmee aan de slag.

Boogschutter

Je bent een beetje leeg. Van al je mooie plannen lijkt nog niet veel terecht te komen, op de één of andere manier. Maar dat geeft niet. Voor alles is een tijd en je hoeft goede dingen niet te overhaasten. Je hoeft bovendien niet stil te zitten, toch? Focus je op de randzaken, om de basis voor je nieuwe koers vast te leggen. Als dat staat als een huis, volgt de rest vanzelf. Heus!

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids