Huisje, boompje, baby: wat vindt onze omgeving ervan?

Wat doe je als je smoorverliefd bent op een andere vrouw en je wil graag een kindje? Mandy en Sharon nemen jullie mee tijdens hun bijzondere zoektocht naar hun Huisje, Boompje, Baby!

Wat vindt de omgeving ervan?

Het krijgen van een kindje is sowieso iets moois. Alleen is de situatie voor twee vrouwen net iets ingrijpender dan wanneer je als man en vrouw een kindje krijgt. Je moet op zoek naar een donor (of behoorlijk wat geld betalen). Daarom de vraag: wat vindt onze omgeving ervan?

Hun reactie?

Krystle (zus van Sharon)

Toen mijn zusje Sharon met Mandy thuis kwam, was gelijk duidelijk hoe ontzettend veel liefde er tussen deze 2 mensen is. Dat moment is nu al een hele tijd geleden, maar de liefde is alleen maar gegroeid. Sharon en Mandy zijn een match made in heaven!

Sharon is ‘mijn kleine zusje’. Mijn kleine zusje is inmiddels uitgegroeid tot een vrouw, die bijzonder hard werkt binnen haar eigen zaak, van een ietwat onzeker meisje is opgebloeid tot een volwassen vrouw met zelfvertrouwen, die stevig in haar schoenen staat, maar vooral extreem veel liefde heeft voor de mensen om haar heen. Ze geniet van het leven, het liefst samen met haar Mandy.

Mandy heb ik leren kennen als een vrouw met een bijzonder warm hart, afkomstig uit een grote, warme familie. Vanaf moment 1 was duidelijk dat Mandy een super integer mens is, met humor, bij wie je je direct vertrouwd voelt, en wie altijd voor je klaar staat. Mandy was direct familie! Haar liefde voor Sharon (en vice versa) is puur en onvoorwaardelijk.

Naast de uitzonderlijke liefde voor elkaar, hebben ze ook allebei een extreem groot hart voor de mensen om zich heen. Sharon en Mandy maken allebei deel uit van een grote familie en staan altijd, maar dan ook altijd voor hun geliefden klaar. De band die ze hebben met hun neefjes en nichtjes is ontzettend hecht; het is altijd een feestje als ‘Memmie en Herrie’ in de buurt zijn.

Hun kinderwens is dan ook geen verrassing. Sharon en Mandy hebben zich samen gesetteld en hoe graag ze ook tijd met hun neefjes en nichtjes doorbrengen: het wordt nu tijd voor een volgende stap. Sharon en Mandy zullen fantastische moeders zijn, met hun grote, warme, liefdevolle hart. Hun kindje zal aan liefde geen tekort komen! Er is niemand die ik meer geluk toewens dan deze meiden, ik hoop dat Sharon en Mandy een geschikte donor zullen vinden, waarmee ze hun droom kunnen waarmaken.

Mieke (al bijna 25 jaar een vriendin van Sharon)

Om te beginnen kan ik me geen warmer gezin voorstellen om in terecht te komen dan in dit huishouden. Er is veel liefde en ze zijn beide bereid om altijd de extra “mile” voor elkaar te gaan. De baby zal dus niks tekortkomen en van al zijn/haar gemakken voorzien worden. En natuurlijk zullen de mini sneakers ook niet ontbreken in de kledingcollectie. 

Buiten het feit dat dit kind of kinderen een aangeboren gevoel voor stijl meekrijgen van mama Sharon is er ook nog de uitbundige familie van mama Mandy. Dit staat garant voor gezellige familie-uitjes met veel humor en lekker eten (gemaakt door onze sterrenchef van der Wulp 😉 ). De Brabantse schone en de Bourgondische Rotterdammer zijn gewoon een prima combo. 

Saskia (gezamenlijke vriendin)

Ik ken Mandy en Sharon nu ongeveer 3 jaar en zie ze als twee mensen die het beste in elkaar naar boven halen. Ze houden allebei van gezelligheid en zijn overal voor in. Ik kan ontzettend met ze lachen, maar ze staan ook altijd voor me klaar op de minder leuke momenten.

Als stel stralen ze geluk uit en willen dezelfde dingen in het leven. Een kindje zou dat compleet maken. Ik denk dat zij fantastische ouders zullen worden en hun kindje een veilig en warm thuis kunnen geven met heel veel liefde. Het mooiste wat zij gaan meegeven is genieten van het leven en anderen daarin laten delen.

Leen & Ans (stiefvader en moeder van Mandy)

Mandy is een krachtig en gevoelig persoon die weet wat ze wil en dat heel goed kan verwoorden. Ze is daarnaast verschrikkelijk loyaal en hulpvaardig naar vrienden en familie. Ze is een echt familiemens. Haar natuurlijke drang om te helpen, samen met haar grote hart en inlevingsvermogen zullen zorgen dat ze een geweldige moeder kan zijn.

Mandy en Sharon zijn positieve sterke vrouwen en geweldige meiden die heel veel liefde in hun leven hebben. Ze missen alleen dat ene kleine dingetje en dat gunnen wij jullie van harte. We kunnen daarnaast stiekem niet wachten om weer opa en oma te worden!

Peter (vader van Sharon)

Sharon is van ‘kleine donderwolk’ opgegroeid tot een zeer zelfstandige en aimabele jonge vrouw met een (te?) groot sociaal hart en grote ambities.  Ze stelt zich doelen en weet deze over het algemeen ook te bereiken, op geheel eigen kracht. Sharon is bovendien altijd bijzonder goed geweest met kinderen, in het bijzonder met haar nichtjes en neefje.

In al deze zaken heeft Sharon in Mandy wel een geweldige partner gevonden en zij delen samen dan ook veel van deze eigenschappen waarbij het omgaan met kinderen er wel uitspringt. Logeerpartijen of dagjes uit met deze dames zijn voor de nichtjes en neefjes een waar feest.

Ik denk dan ook dat beide dames geweldige ouders voor hun eigen kinderen zullen zijn en hen op zullen voeden tot individuen met een groot sociaal maatschappelijk bewustzijn die hun plaats in de maatschappij zelf gaan veroveren en uitbouwen tot datgene wat zij zichzelf tot doel stellen.

Meer uit deze serie?

Mandy en Sharon

Wij zijn Mandy (32) en Sharon (28) en wonen al een hele tijd gelukkig (en nog steeds smoorverliefd) samen in de regio Rotterdam. Samen met onze twee katten, Pepa en Jaxx is ons leven bijna compleet. We missen alleen nog de enorm gewenste gezinsuitbreiding die het plaatje compleet maakt! In de serie Huisje, Boompje, Baby nemen we jullie mee op onze zoektocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven