De leukste guilty pleasures in februari (Netflix/Videoland)

Er hangt liefde in de lucht in februari. Dat betekent dus heerlijke nieuwe series op Netflix en Videoland waarin de zoektocht naar l’amour centraal staat! Verder zijn er natuurlijk de bekende klus- en verbouwingsprogramma’s waar leedvermaak eerder regel is dan uitzondering. En John Williams. Die ook! Laat je ons weten wat jouw favoriete show is van februari?

De leukste guilty pleasures van februari 2023

Bachelorette Sylvie Geersen

Na Gaby Blaaser (inmiddels zwanger van tattooartist Robin, die geen deelnemer was aan het programma) onderneemt dit jaar Sylvia Geersen een zoektocht naar de liefde in het programma The Bachelorette. We reizen hiervoor af naar Zuid-Afrika en gaan met dit voormalige topmodel op de bijzonderste dates.

De Rotterdamse neemt normaal gesproken ook geen blad voor haar mond. Dat belooft dus een nieuwe, spraakmakende serie! In de onderstaande trailer krijg je al een paar voorproefjes, maar we zullen tot 2 februari moeten wachten voor het echte werk. Aftellen dus!

Help mijn man is klusser

John Williams gaat dit jaar voor de zestiende keer mensen helpen die gebukt gaan onder hun klussende man. Het gaat hier om (veelal) vrouwen, maar ook complete gezinnen die in een bouwval leven en al jaren wachten tot hun partner eindelijk de klusjes gaat afronden die al die tijd bleven liggen. Vaak gaat dit gepaard met een woeste man die zich voor schut voelt staan, weerzin, een huilende vrouw en uiteindelijk opluchting bij iedereen.

Help mijn man is klusser kijk je vooral om je te vergapen aan de situaties waarin anderen al jarenlang zitten. Van douchen bij de sportschool, omdat je eigen douche een levensgevaarlijke bende is, tot loshangende draden, onafgemaakte ruimtes en dubieuze constructies. De kracht van het programma zit in de diepere verhalen achter deze mensen die leidden tot de huidige situatie. John Williams is koning op het gebied van duidelijk vertellen waar het op staat, in combinatie met begrip en een schouder om op te huilen. Prachtig, toch?

Help, mijn man is klusser is te zien bij Videoland vanaf 13 februari 2023.

Vorig seizoen kwam deze bijzondere deelnemer voorbij.

Kopen zonder kijken België

Ben je groot fan van Kopen zonder kijken in Nederland? Dan is de Belgische variant zeker ook een aanrader. Hoewel de afleveringen een beetje door elkaar heen lopen (soms volg je een gezin in zowel aflevering 1, 2 als 7), blijft het heerlijk om mee te leven met de stellen en gezinnen die meedoen aan het programma.

Waar het over gaat? Aan de hand van een wensenlijstje nemen experts de beslissing die de deelnemers lange tijd niet durfden te nemen: ze kopen een nieuw huis, zonder dat de deelnemers het vooraf mogen zien. Tegen de tijd dat dit wel het geval is, staat de handtekening al onder het koopcontract. Ze krijgen een kijkje achter de schermen voordat het team van Kopen zonder kijken gaat verbouwen en opknappen – iets dat regelmatig tot geschokte gezichten leidt en de heimelijke wens dat ze nooit hadden meegemaakt. Toch blijft het een verrassing wat ze van de (soms) bouwvallen kunnen maken! Genieten dus.

Kopen zonder kijken België (Blind gekocht) is te zien bij Videoland vanaf 27 februari 2023.

Beeldmateriaal staat momenteel nog niet online, dus moeten we het nog eventjes doen met Alex uit de Nederlandse Kopen zonder kijken die een legendarische misstap maakt 😉

Perfect Match (Netflix)

Verschillende realitysterren (uit o.a. Too hot to handle, The Circle, The Mole en Love is Blind) gaan het tegen elkaar opnemen in deze nieuwe Netflix datingshow. Koppels die elkaar op romantisch vlak weten te vinden, mogen beslissen over andere matches. Wie dit spel strategisch weet te spelen, maakt kans op een mooie geldprijs!

Hetzelfde concept maar dan in een nieuw jasje: realitysterren, een tropische bestemming en de eeuwige zoektocht naar liefde (of lust).

Welke serie ga jij komende maand zeker kijken op Netflix of Videoland?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©ABO PHOTOGRAPHY – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven