Grotere tweedehands auto kopen? Ga voor een SUV

Ben je op zoek naar een grotere tweedehands auto? Dan is een SUV wellicht de perfecte keuze voor jou. SUV’s bieden veel ruimte en veelzijdigheid, en ze zijn perfect voor gezinnen of iedereen die behoefte heeft aan een beetje extra ruimte. Er zijn veel verschillende grotere wagens om uit te kiezen, en elk heeft zijn eigen unieke set van functies. In deze tekst bespreken we vier populaire SUV’s op de markt van vandaag. 

4 fijne SUV’s voor gezinnen

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een populaire SUV die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, ruimte en veelzijdigheid. Het is een uitstekende tweedehands auto voor iedereen die op zoek is naar iets praktisch, wat tegelijkertijd ook betaalbaar is. De Qashqai wordt geleverd met een aantal verschillende motoren, zodat je de motor kunt kiezen die het beste bij je past.

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is een andere uitstekende SUV optie als je op zoek bent naar iets betrouwbaars en praktisch. Hij is iets groter dan de Qashqai. Net als de Qashqai is hij er ook met een aantal verschillende motoropties, zodat je de perfecte voor jou kunt vinden. De Tiguan heeft ook een indrukwekkende lijst veiligheidsvoorzieningen, wat altijd belangrijk is als je een tweedehands auto overweegt.

Kia Sportage

De Kia Sportage is een andere geweldige keuze als je op zoek bent voor iets dat zowel praktisch als betaalbaar is. Hij is kleiner dan de Tiguan maar biedt nog steeds veel ruimte. 

BMW X3

De BMW X3 is een andere populaire SUV die bekend staat om zijn luxe en prestaties. Hierdoor is deze vaak ook wat duurder dan bijvoorbeeld de Kia Sportage. 

Naast bovenstaande modellen zijn er natuurlijk nog veel meer beschikbaar op de markt. Voordat je start met je zoektocht is het handig om een lijstje te maken met jouw wensen waaraan de auto moet voldoen, zo maak je het voor jezelf een stuk makkelijker.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven