Heb jij al een goede zonnebril voor deze zomer?

Nog even en dan is het weer zomer. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van het heerlijk weer terwijl we met een drankje in onze handen op het terras zitten. Nu is het moment om te kijken welke zonnebril je deze zomer gaat dragen. Het is namelijk belangrijk om een goede zonnebril te hebben. Een bril is namelijk niet alleen een heel stijlvolle accessoire voor bij je outfit, het biedt je ogen ook de bescherming die zij nodig hebben. De zon straalt namelijk veel uv-licht uit in de zomer. Een teveel van deze straling kan schade aan je ogen toebrengen. Een goede zonnebril heeft uv-werende glazen waardoor je ogen optimaal beschermd blijven. Hoe kies je de voor jou perfecte bril? Aan de hand van deze tips moet het lukken om de spijker op zijn kop te slaan!

Hou rekening met de vorm van je hoofd

Een zonnebril uitkiezen is niet enkel een kwestie van de mooiste bril uitzoeken. Je moet namelijk rekening houden met de vorm van je hoofd. Het maakt niet uit of je een zonnebril dames of een zonnebril heren zoekt, de vorm van je hoofd is belangrijk. Heb je een hoekig hoofd, dan is het aan te raden om een bril met ronde vormen te kiezen. Het tegenovergestelde geldt voor mensen met een rond hoofd. In dat geval is het beter om te kiezen voor een montuur met hoekige vormen. Op die manier breng je balans aan in de lijnen in je gezicht waardoor je bril extra goed tot zijn recht komt.

Ga je voor vintage of voor ultramodern?

Als je gaat kijken naar welke brillen op de markt gebracht zijn de laatste jaren, dan hoef je niet bang te zijn dat je jouw favoriet niet kunt vinden. Als je van mooie vintage modellen houdt, dan heeft Gucci alles wat je nodig hebt. Dit merk is erin geslaagd om de echte iconen uit de jaren zestig in een modern jasje te gieten. Daarbij zijn de modellen gemaakt van duurzaam plastic dat volledig biologisch afbreekbaar is. Wil je liever een modern montuur? Kijk dan eens wat Tom Ford je te bieden heeft. In de collectie van dit merk kun je prachtige brillen vinden waarmee je een echte blikvanger op je neus zet.

Bestel je bril online

Als je precies de bril wilt kopen die echt bij jou past, koop je bril dan online. In de betere webwinkels kun je alle bekende merken vinden en precies aangeven wat je zoekt. Zo krijg je met een paar klikken op de muis alle opties te zien. Heb je de perfecte bril gevonden? Dan kun je hem gelijk bestellen en wordt hij zo snel mogelijk opgestuurd. Vaak profiteer je online van extra voordeel dus bekijk de vele mogelijkheden vandaag nog even.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Nadya Korobkova, mooie vrouw – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven