Dit wil je weten over flow!summit

11 november is vanuit de numerologie gezien een fantastische dag om te manifesteren. Een goede reden om mee te doen aan deze winactie en gratis toegang te krijgen tot het betaalde onderdeel van flow!summit – dé manier om dichterbij jezelf en jouw doelen te komen. Younity biedt komende week tal van video’s waarin inspirerende sprekers aan het woord komen.

Wat is flow!summit?

In de week van 13 tot 19 november biedt younity iedere dag op maat gemaakte video-opdrachten van meer dan vijfentwintig sprekers op het gebied van wetenschap, alternatieve geneeskunde en spiritualiteit. Denk hierbij aan Dr Joe Dispenza, Gabor Maté, Deepak Chopra, Bruce Lipton, maar ook Nederlandse sprekers zoals Steffy Roos, Hylke Bonnema en Vilna van Betten.

Twee pakketten

Gratis flow!summit
Zodra je de link opent, kom je op de algemene landingspagina van de flow!summit. Hier vind je een introductievideo over de flow!summit en een uitleg hoe het platform werkt.

De online omgeving is ingericht op de spreker. Er zijn vijfentwintig internationale sprekers en dertien nationale sprekers. Allemaal hebben zij een video. In totaal is dit goed voor circa tweeëntwintig uur videomateriaal. De video’s zijn 48 uur te bekijken.

Na het bekijken van de video heb je ook de mogelijkheid om te reageren op de video. De community van younity is heel actief. De vraag of opmerking die je stelt onder de video, wordt daarom hoogstwaarschijnlijk door een van de communityleden beantwoordt.

Mensen kunnen zich aanmelden voor het gratis evenement via: flowsummitnederland.com.

Betaalde flow!summit
De betaalde flow!summit heeft dezelfde structuur als de gratis variant. Deze versie biedt echter een aantal extra’s:

 • Toegang tot zeventien extra bonusvideo’s, wat neerkomt op een totale videoduur van acht uur. Van deze zeventien video’s zijn veertien gepresenteerd door internationale sprekers.
 • Bovendien is er geen tijdslimiet voor het bekijken van de video’s in de betaalde flow!summit; ze zijn onbeperkt beschikbaar.
 • Ook is er de mogelijkheid om de video te downloaden in een audiobestand, zodat je het materiaal onderweg kunt beluisteren.
 • Tot slot biedt deze optie de mogelijkheid om na het bekijken van de video van een van de grotere sprekers een infographic te downloaden. Deze infographic biedt een beknopte samenvatting van de video.

De betaalde pakketten kosten normaal gesproken €97,- maar jij maakt nu kans op gratis toegang! Zie hieronder de voorwaarden.

Sprekers

De sprekers van flow!summit zijn van internationale en nationale komaf. Wie je o.a. kunt verwachten?

 • Bioloog epigenetica Bruce Lipton
 • Auteur Deepak Chopra (spiritualiteit, ayurveda en alternatieve geneeskunde)
 • Neurowetenschapper en biochemicus Dr. Joe Dispenza
 • Psychologe Hylke Bonnema (specialist in familieopstellingen)
 • Auteur Vilna van Betten (grondlegger Body & Mind Reset Method)
 • Ademwerkcoach Yves van veen
 • Mecial medium Wynke Haastra

Over younity

Het platform younity is opgericht door Pablo Sütterlin in Zwitserland in 2016 en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te beroeren met toegang tot de wijsheid van de meest inspirerende sprekers. Hiermee biedt younity de handvatten om op een laagdrempelige manier contact te maken met spiritualiteit. Het platform biedt zowel gratis als betaalde programma’s aan in meer dan vijftien landen, waaronder Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Portugal Roemenië, Zweden en Zuid-Amerika en heeft een community van meer dan vijf miljoen mensen. In 2021 is younity gelanceerd in Nederland. De Nederlandse community bestaat uit honderdzestigduizend mensen.

Giveaway: betaalde toegang tot flow!summit

De winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Peopleimages.com – Yuri A – Shutterstock

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

8 gedachten over “Dit wil je weten over flow!summit

 1. Ben fan van Deepak Chopra. Vilna ken ik nog niet. Ga sowieso de gratis versie volgen, maar hoop dat ik deze prijs win voor de bonus video’s 🤞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven