Gevulde eierkoeken
Als je zin hebt in een lekkere traktatie die iets minder slecht is dan meteen een stuk appeltaart? Dan is de gevulde eierkoek met room en fruit een heerlijk alternatief. Zeker in de zomer, wanneer je veel verschillende soorten fruit kunt kopen! Ook voor de kinderen een feestje, want was is er nu leuker dan je eigen tussendoortje versieren?
Ingrediënten
- Cake eierkoeken (gewone mogen ook, maar plakken iets meer aan elkaar)
- Banketbakkersroom (bijvoorbeeld deze, van FunCakes)
- 250 ml. water
- Diverse zomerfruitsoorten
- Poedersuiker
Verder nodig
- Spuitzak
- Scherp mes
- Maatbeker
Bereidingswijze gele room
- 100 gram van de mix voor banketbakkersroom mengen met 250 milliliter water
- Zet nog even in de koelkast om op te stijven, ongeveer een uurtje
Lekkere fruitsoorten voor bij je gevulde eierkoek
- Aardbeien
- Framboos
- Blauwe bessen
- Bramen
- Aalbessen
- Banaan
Bereidingswijze van de gevulde eierkoek
- Snij de eierkoek met een scherp mes doormidden.
- Vul om beurten met de spuitzak je eierkoek met banketbakkersroom.
- Laat iedereen beleggen met fruit naar keuze en bestrooi met een beetje poedersuiker, zodat het er nog lekkerder uit ziet.