Wat draag je deze feestdagen? De 3 leukste trends!

De verleiding is, door het verloop van 2020 en de verwachtingen, misschien groot om komende kerstdagen op de bank te ploffen in een afgedragen onesie en een paar extra ‘pyjamadagen’ van te maken. Maar waarom zou je er niet gewoon alsnog een feestje van maken? In elk geval één avond je mooiste outfit aan, genieten met het gezin en een heerlijke maaltijd op tafel toveren – ook als je niet de deur uit gaat. Alleen rest de vraag: wat draag je deze feestdagen? Lees snel verder!

Op chic tijdens de feestdagen?

De kerst heeft toch altijd iets chics. Waar je tijdens Sinterklaas toch meer neigt naar een simpele maaltijd of gourmetten, tover je met kerst wat exclusievere hapjes op tafel (of in de gourmetpan): kwarteleitjes, hertenbiefstuk of een goed gevulde kalkoen. Daar hoort eigenlijk ook een mooie outfit bij, om het gevoel van luxe te ervaren.

Gelukkig kan je ook deze, toch wat vreemde, kerst uit de voeten met de onderstaande trends. En kan je niet kiezen? Waarom ga je dan niet voor een personal shopper? Ook in deze tijd: dat kan namelijk gewoon online. Zalon biedt je een persoonlijke stylist die een mooie outfit voor je samenstelt aan de hand van je eigen voorkeuren!

De 3 leukste trends deze feestdagen

Kersttruien

Dacht je dat de foute kersttrui op zijn retour was? Nee, je mag hem nog steeds uit de kast trekken – al ziet de typische kerstkleding er dit jaar wel iets mooier uit. Je hoeft dus niet meer per se met een kerstboom vol lichtgevende kaarsjes rond te lopen; een subtiel kerstprintje op de mouwen is ook prima. Twijfel je over de kleur? Rood, wit, goud en groen doen het altijd goed.

Glitter!

Even eerlijk, dit jaar vraagt gewoon om vrolijkheid. En hoeveel vrolijker kan je het hebben dan met glitters? Voor kinderen kies je voor een mooie glittermaillot of -top, voor jezelf kan je een glitterende legging aanschaffen of jurk vol glanzende pailletjes. Niks is te gek! Spice up de feestdagen, zullen we maar zeggen. Per slot van rekening moet je er zelf iets van maken. Bang dat niemand je ziet? Dan begin je gewoon nu al met het delen van je nieuwe aankoop op Instagram 😉

Opvallende sieraden

Statement sieraden zijn helemaal van nu. Wat dacht je van prachtige oorbellen? Een opvallende ketting met bijpassende armband of uitgesproken ring? Maar er is nog zoveel meer. Anno 2020 kan je de mooiste earcuffs kopen of zelfs lichaamssieraden. Het maakt je outfit helemaal af!

En heb je echt geen zin of wil je vooral relaxen?

Ga dan voor een mooi huispak – hoe tegenstrijdig dat ook mag klinken. De keuze is lekker groot dit jaar, dus sla je slag. Wat dacht je van een chique satijnen pyjama of ochtendjas? En doe jezelf ook meteen extra warme sokken cadeau onder de boom! Of Uggs – want hoewel die de schoonheidsprijs niet verdienen, lopen ze als pantoffeltjes. Hoe dan ook, maak er de kerstdagen van waar jij je fijn bij voelt!

Wat trek jij aan met kerst?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Afbeelding, Look Studio – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven