Onze favoriete gezichtscrèmes voor ieder budget

Om je huid een oppepper te geven na een lange dag, de droge plekjes weg te smeren of gewoon omdat je lief bent voor jezelf – er is altijd een reden om te investeren in een fijne gezichtscrème die bij je past. Zoek je een nieuwe? Onderstaande 5 zijn allemaal absolute aanraders! Welke zou jij weleens willen proberen?

5 heerlijke crèmes voor ieder budget

L’oreal Paris Skin Perfection

Doet precies wat hij moet doen. Je hebt maar een klein beetje nodig van de Skin Perfection. Het is een prima basis voor je make-up en hij zorgt voor een egale teint. Daarbij trekt de crème snel in. Je kan hem eventueel aanbrengen met je beautyblender.

Een tube Skin Perfection Anti-vermoeidheidscrème kost zo’n € 10,00

Bio-oil

Misschien wel de goedkoopste in het rijtje, maar zeker niet de minste. De olie belooft littekenweefsel en striae te verminderen. Dat effect zagen we echter niet zozeer terug in de praktijk. Wat wel prettig is, is de zachte huid die je eraan overhoudt. Hij voelt soepel, fijne lijntjes worden iets minder en de olie trekt snel in. Je kunt hem bovendien twee keer per dag gebruiken voor het maximale effect. Ook lekker: na het reinigen van je gezicht, dan voelt je huid extra zacht.

Een fles Bio-oil van 60 ml. kost ongeveer € 10,00-15,00

Dermasence BarrioPro

De producten uit de Dermasence BarrioPro serie zijn er in een variant voor het lijf en eentje voor het gezicht. De werking is echter ongeveer gelijk. Ze zijn ideaal voor in de winter, omdat ze helpen de vochtbalans op peil te houden. Perfect wanneer de weersomstandigheden buiten de huid juist uitdrogen.

Een flacon BarrioPro voor het gezicht van 50 ml. kost € 27,70

Gentle Peeling Cream van Xminerals

Je hoeft de peeling niet dagelijks te gebruiken. Al bij twee tot drie keer per week smeren, krijg je een babyzachte huid. Ideaal! En hoewel hij niet direct goedkoop is, gaat hij wel lekker lang mee.

Voor een potje Gentle Peeling Cream van 50 ml. betaal je € 39,50

Hannah Brilliant Touch

Toegegeven, dit is niet bepaald de goedkoopste in het rijtje. Toch is hij elke cent waard. Deze heerlijke zachte crème is zuinig in gebruik en verdoezelt subtiel eventuele fijne lijntjes. Een soort filter, maar dan in het echte leven en zonder dat je er een behandeling voor hoeft te ondergaan. Daarbij scheelt het ook in je dagelijkse make-uproutine. Je hebt nauwelijks nog wat nodig om er stralend uit te zien.

Voor een pompflacon van 30 ml. betaal je € 57,00

Welke crème gebruik jij (vrijwel) dagelijks?

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven