Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Even ertussen uit met andere moeders? Dit wil je doen!

Als je net moeder bent zul je wel eens het verwijt krijgen: je praat alleen nog maar over je kind – vaak van mensen die zelf nog geen kinderen hebben. Je kan ze het niet kwalijk nemen, zelf waren we misschien ook ooit zo. Op het moment dat je echter kinderen hebt, vindt je elk stapje en kuchje interessant, elke opmerking hilarisch, en dat deel je graag. Net als de zorgen die erbij komen als je moeder wordt. Het is daarom fijn om je gevoelens te kunnen delen met andere moeders. Maar wat is nu leuk om te doen samen? Wij hebben een goede tip voor je!

Lekker op stap met andere moeders?

Onbeperkt eten

Zoals we hierboven al zeiden raken we niet snel uitgepraat over onze kleintjes. Een avond samen naar de sauna om te relaxen is hierdoor minder geschikt, omdat stilte daar gewenst is. Hetzelfde geldt voor een theater of bioscoop. Waar je liever heengaat? Een goed restaurant. In de horeca zie je helaas steeds vaker, ook al is het om begrijpelijke redenen, dat ze twee keer op een avond hun restaurant willen vullen. Daardoor moet je óf heel vroeg komen (niet handig, want de kinderen moeten nog naar bed) óf juist heel laat (wat dan weer niet handig is, omdat de kinderen de volgende ochtend vroeg op moeten). Met een clubje moeders is het handiger om te gaan voor een ander concept.

All you can genieten

Sommige mensen stellen het all you can eat concept automatisch gelijk aan een vreetschuur. Is dat terecht? Nee, zeker niet. Zoals binnen elke branche van de horeca is het ene restaurant ook hier het andere niet. Een heerlijk restaurant is bijvoorbeeld Sushi Eindhoven all you can eat (of in de vestiging in Den Bosch): goede sfeer, heerlijke sushi en alle ruimte om bij te kletsen op een moment dat het jou wel uitkomt. Wie liever geen sushi eet kan kiezen uit andere heerlijke gerechten (warm en koud). Na afloop kan je als herboren weer naar huis en heb je weer volop energie om de rest van de week aan te kunnen.

Enne… woon je niet in de buurt van Eindhoven? Dan is een weekendje weg met andere moeders misschien nog wel een beter idee!

Wat doen jullie het liefst met vriendinnen? Ga je ook graag uit eten met elkaar?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©KarepaStock – Shutterstock

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids