Een eerste smartphone, maar dan voordelig

Kinderen worden al op jonge leeftijd blootgesteld aan technologie. Al binnen enkele jaren weten zij hun weg te vinden naar dat ene leuke spelletje op jouw telefoon of het favoriete filmpje op YouTube. In onze digitale wereld kun je er bijna niet meer omheen dat kinderen op jonge leeftijd hun eerste mobiele telefoon krijgen. En eerlijk is eerlijk, dat kan best handig zijn als je kind eenmaal naar school gaat. Zo kun je jouw kind gemakkelijk bereiken als dat nodig is. Als het moment daar is, hoef jij je om de kosten geen zorgen te maken. Met refurbished iPhones laat je jouw kind namelijk voordelig van een betrouwbare telefoon gebruikmaken.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent gerenoveerd. Het is een eerder gebruikte telefoon die grondig is nagekeken, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Zo’n refurbished iPhone is hierdoor honderd procent technisch functioneel, maar je betaalt er een stuk minder voor dan voor een nieuwe variant. Om de kwaliteit hoef je geen zorgen te hebben, want dankzij het Keurmerk Refurbished ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop die afkomstig is van een professionele aanbieder. Er zit zelfs 24 maanden garantie en gratis nieuwe laadaccessoires bij. Je kunt dus meteen zorgeloos met zo’n refurbished iPhone aan de slag.

Niet duur, wel eigentijds

Een telefoon wordt al lang niet meer gebruikt om alléén mee te bellen. YouTube filmpjes bekijken, WhatsAppen, social media gebruiken en internetten zijn misschien nog wel belangrijkere redenen om een smartphone in huis te halen. Het is dus belangrijk om er één te kopen waarmee je deze taken goed kunt doen. De iPhone X refurbished is een geweldige smartphone. De eerste van Apple die gezichtsherkenning heeft en draadloos oplaadbaar is om precies te zijn. Het scherm bedekt de hele voorkant en is perfect voor het kijken van video’s. Al vanaf €334 haal je de iPhone X in huis. Heb je er liever één die wat voordeliger en minder kwetsbaar is? De iPhone 8 refurbished is wat kleiner, even snel en met een vanaf-prijs van €199 ook meteen een stuk betaalbaarder.

Voor 3 jaar gebruik

Die prijzen lijken duur, maar besef dat hedendaagse iPhones voor minimaal €809 over de toonbank gaan. Daarnaast hebben iPhones een enorm lange levensduur omdat Apple ze zes jaar ondersteunt met software-updates. De iPhone 8 en iPhone X zijn beide uitgebracht in 2017. Dat betekent dat de laatste software-update in september 2023 beschikbaar komt en dat je tot september 2024 volledig en veilig zo’n iPhone kunt gebruiken. Deze toestellen zijn dus een goede investering voor de lange termijn. En via Forza Refurbished doe je dat voor een prijs die je niet van Apple gewend bent. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven