Alle deurtjes Elfjesbos, De Elzen in Dordrecht

Om te voorkomen dat mijn blog over het Elfjesbos in De Elzen, Dordrecht alle informatie al prijsgaf, besloot ik een apart artikel te gebruiken om alle deurtjes van het Elfjesbos te tonen. Wij vonden er in totaal 14 van de 15. Welke heb jij ook gezien?

Inmiddels is bekend gemaakt dat de elfjes gaan verhuizen, in Papendrecht kan je nog wel elfjes bekijken.

14 van de 15 deurtjes van het Elfjesbos in De Elzen, Dordrecht

In de review over het Elfjesbos vind je meer praktische informatie over het natuurgebied en hoe je precies moet komen bij de elfjenhuisjes.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven