De leukste Star Wars cadeaus voor de decembermaand

Zoek je een een tof cadeau in het thema Star Wars voor iemand anders, maar heb je eigenlijk geen idee wat je kunt geven? Wij verzamelden maar liefst 5 hele leuke opties die je kunt geven aan een grote Star Wars fan, waarmee je eigenlijk altijd goed zit. Lees dus snel verder!

Star Wars cadeau voor Sinterklaas en kerst

Funko Pop! van Star Wars

Ben je naar de laatste editie van Comic Con geweest, dan heb je ze zeker gezien. Een Funko Pop! van Star Wars is razend populair en perfect voor wie van alles verzamelt van Star Wars. Je kunt de poppen neerzetten (in de originele verpakking), maar je kan er ook mee spelen – hoewel dit vloeken in de kerk is voor de echte verzamelaar. Wat bovendien erg leuk is, zijn de limited editions. Zoek je dus iets origineels om te geven in december (en heeft de persoon op je lootje of voor wie je iets wil kopen al een aanzienlijke verzameling Star Wars Funko Pops!) dan zit je daarmee altijd goed.

Mokken met woordgrapjes

Zoek je een cadeau voor een Star Wars fan met (flauwe) humor? Dan mag een mok voor op het werk of zondagochtend zeker niet ontbreken aan de collectie. Denk aan teksten als ‘I like my coffee on the dark side’, ‘Coffee I need, then work I shall’ of ‘No coffee, no force’. Maar ook afbeeldingen van iemands favoriete Star Wars karakter zijn mogelijk – je kan wat dat betreft alle kanten op.

Spellen voor PS5 of Nintendo Switch

Een echte liefhebber kijkt de films met enige regelmaat opnieuw, maar hoe leuk is het om zelf in het verhaal mee te spelen? Er zijn verschillende spellen beschikbaar voor diverse gameconsoles zoals de PlayStation 5 en Nintendo Switch.

  • The Skywalker Saga (LEGO Star Wars)
  • Jedi: Survivor
  • Tales from the Galaxy’s Edge
  • Squadrons
  • The Force Awakens

Baby Yoda knuffel

Het schattigste karakter van allemaal is natuurlijk baby Yoda. En hoe leuk is het om daar een knuffel van cadeau te doen? Ook leuk als je twee Warsies in je vriendenkring hebt die in verwachting zijn of net een baby hebben: dan is zo’n knuffel van baby Yoda het ideale (kraam)cadeau voor in de zak of onder de boom.

Star Wars LEGO®

Zoek je toevallig een cadeau voor iemand die zowel dol is op Star Wars én LEGO? Dan is deze combinatie natuurlijk ideaal. Hoewel de LEGO lijn van Star Wars best prijzig is, kan je ook wat ‘goedkopere’ doosjes halen (d.w.z. onder de € 50,00), zoals een Pirate Snub Fighter, een Darth Vader of Captain Rex helm of Yoda’s Jedi Starfighter. En wat dacht je van de LEGO Star Wars adventskalender voor 2023?

Wie is jouw favoriete Star Wars karakter? En heb jij al een paar van die leuke Funko Pops verzameld?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©zaidi razak – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven