De Grote Zomerhoroscoop 2019 over liefde & carrière

Hoe staat het er komende weken voor op het gebied van werk, liefde en gezin? Je leest het nu in de Grote Zomerhoroscoop voor 2019!

Zomerhoroscoop 2019

Steenbok

Voor de Steenbok staat een relaxte zomer op het programma met zon, liefde en onvergetelijke herinneringen. Je hebt zin in het leven en omarmt wat op je pad komt. Allemaal welverdiend, dus geniet ervan!

De Steenbok & de liefde deze zomer

Op het gebied van de liefde gaat het de gesettelde Steenbok voor de wind. Soms zou je willen dat je de tijd een stukje vooruit kon spoelen, maar het is goed dat het voorlopig nog even kabbelt. Je hebt namelijk nog genoeg te beleven met die bijzondere persoon in je leven. Single Steenbokken genieten daarentegen van het goede leven en willen zich voorlopig nog niet binden. Dat is maar goed ook: in augustus zal iemand je hele leven op zijn kop zetten. Verwacht niet te veel vastigheid, maar meer een zomerse, vluchtige liefde.

De Steenbok & carrière

Eigenlijk heb je niks te klagen, lieve Steenbok. Je carrière loopt nooit volgens de regeltjes en ook nu niet. Je vaart je eigen koers en dat is goed. Uiteindelijk komt namelijk alles op zijn pootjes terecht. Mocht je op het moment dus twijfelen aan bepaalde stappen, geef het dan even de tijd. Je zal vanzelf merken wat het beste is.

Waterman

Watermannen houden van gezelligheid. Dat komt deze zomer wel goed. Je vindt het fijn om regelmatig goede bekenden over de vloer te hebben. Dat leidt je ook een beetje af van andere zaken die op dit moment in je leven spelen. Zet het bier dus vast koud, want dat je een drukke zomer tegemoet gaat, mag duidelijk zijn!

Waterman & de liefde deze zomer

Komende zomer ben je een beetje zoekende. Dat heeft niet zozeer te maken met de eventuele liefde in je leven trouwens, maar vooral met jezelf. Wie ben je nu? Waar wil je naartoe? Daardoor kan het zijn dat je de liefde tijdelijk op een lager pitje zet. Vergeet alleen niet om de mensen die je na staan voldoende aandacht te geven, lieve Waterman . Richting het eind van de zomer zit je lekkerder in je vel en heb je de zaken op een rijtje gezet.

Waterman & carrière

Het gaat de Waterman voor de wind op het gebied van werk. Je zit op de juiste plek en voelt dat je ambitie op de juiste manier vorm krijgt. Koester dit: het is niet iedereen gegeven. Mocht je momenteel tussen twee banen in zitten, zet dan nu door met die ene sollicitatie. Steek al je energie in het krijgen van je droombaan, want hij ligt dichterbij dan je denkt!

Vissen

De Vissen hebben deze zomer afwisselend behoefte aan gezelschap en rust. Gelukkig hoef je je niet te vervelen, want er staat genoeg op het programma. Maar tegelijkertijd maak je een pas op de plaats waar nodig. Je luistert beter naar je lijf en dat helpt je om de balans beter te bewaren. Ga zo door!

Vissen & de liefde deze zomer

Het lijkt alsof je het vuur in jezelf hervonden hebt, lieve Vissen. Begin 2019 moest je jezelf en je leven opnieuw vormgeven en nu dat proces langzaam achter de rug is, komt er meer ruimte voor andere zaken in je leven. Waaronder de liefde. Dat je hierin je rust hebt gevonden – zowel binnen een relatie of als single – maakt dat je er op een andere manier mee omgaat. Je biedt ruimte aan wat komt en staat open voor nieuwe ervaringen. Denk aan een spontaan reisje, een intiem etentje of nieuwe date.

Vissen & carrière

Ook op dit gebied lijken de puzzelstukjes op hun plek te vallen. Aan de ene kant ben je zaken aan het afronden en daardoor komt aan de andere kant weer ruimte voor iets nieuws. Laat je vooral meenemen door de kansen die je pad kruisen. Beslis vooral in het moment en laat je gevoel meer spreken op zakelijk gebied: je weet van binnen namelijk prima wat wel en niet goed is. Eind juli gebeurt er iets bijzonders: je springt in het diepe en dat zou zomaar eens het begin kunnen zijn van een compleet nieuwe fase.

Ram

Lieve Ram, ik zou je willen vragen: weet je zeker dat alles in orde is? Voel je je volledig op je plek nu? Volgens de sterren is het tijd dat je even een duidelijke pas op de plaats maakt. Leg je telefoon iets vaker weg en concentreer je op het leven dat voor je neus ligt; niet op de toekomst en ook niet op het verleden. Nu telt. Maak er een paar mooie maanden van!

Ram & de liefde deze zomer

Deze zomer heb je eigenlijk geen grote plannen. Misschien is het juist daarom dat de Ram ineens verrast wordt op een moment dat hij (zij) het niet zag aankomen? Liefde overvalt je namelijk. Wie weet leidt het tot een zomerse romance. Maar zit je in een relatie, hou je hoofd dan vooral koel. In dat laatste geval is het namelijk geen goud dat blinkt, maar een fata morgana.

Ram & carrière

Voor de Ram lijkt er een obstakel te liggen tussen jou en de carrière die je graag zou willen hebben. Wat is het? Kan je je vinger erop leggen of is het meer een voorgevoel dat er iets niet helemaal klopt? Het is zaak dat je dat straks, na de zomer, eens goed gaat uitzoeken. Voor nu is het belangrijk dat je echt even afstand neemt en bijkomt. Je luistert te weinig naar je lijf om geestelijk ook tot rust te komen en daarmee doe je eigenlijk jezelf tekort. Dus benen omhoog als de zon schijnt, boek erbij of even lekker Netflixen. Dan kan je straks in september weer vol aan de slag.

Stier

Het is even goed zo, Stier. Je hebt je portie gehad en het is tijd om de zomer met open armen tegemoet te treden. Maak je niet te veel zorgen, laat oude ergernissen en twijfels los en probeer vooral te genieten van wat op je pad komt. Negatieve energie kun je daarbij niet gebruiken: laat die lekker bij de persoon (personen) die het verspreiden en focus je op jezelf. Dat is veel leuker!

Stier & de liefde deze zomer

Komende zomer wordt op het gebied van de liefde veelbewogen. Althans, voor de vrijgezelle Stier. Een bijzondere ontmoeting aan het begin van de zomer zet je gevoelsleven op zijn kop. Maar kijk uit! Er zijn niet alleen kapers op de kust, ook is het goed om een bepaalde afstand te houden. Waarom zal zo rond de overgang van juli naar augustus duidelijk worden. Stieren die in een relatie zitten, kabbelen daarentegen een beetje voort. Het is goed zoals het is. En dat is rijkdom!

Stier & carrière

In je carrière gebeurt momenteel niet veel nieuws. Misschien maar goed ook, want er ligt al langer een stapel werk op je te wachten. Gebruik de zomermaanden om achterstallige klussen weg te werken. Zodra straks het normale leven weer begint in september, heb je je hard energie nodig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarom is het extra belangrijk dat je de lopende zaken deze maanden afrondt.

Tweelingen

Kijk uit waar je je geld aan uitgeeft, lieve Tweelingen. Het kan leuk lijken om overal maar bij aanwezig te zijn, maar dat ga je uiteindelijk ook financieel voelen. Aan de andere kant geniet je met volle teugen. Dat is natuurlijk positief! Probeer voor jezelf wel een balans te creëren, zodat je het beste uit je zomer haalt.

Tweelingen & de liefde deze zomer

Ben je verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden? Welke relatiestatus je ook hebt, er zou zomaar eens een verandering aan kunnen komen. Misschien omdat je iemand tegen het lijf loopt, wie weet doordat je eindelijk weer de liefde hervindt of juist omdat je er zo op uit gaat. Aan jou de keus wat je ermee doet: ga je mee of hou je je gevoel tegen?

Tweelingen & carrière

Nu is de tijd om te oogsten wat je eerder dit jaar gezaaid hebt. En hoewel de zomer (vanwege alle rust) carrièretechnisch niet de beste periode lijkt, zal er zich een onverwachte kans voordoen die je precies biedt wat je al die tijd zocht. Hou je ogen dus goed open. Tweelingen! Zorg dat je de juiste bruggen slaat en dan komt het helemaal goed.

Kreeft

Met de Kreeft lijkt het minder goed te gaan dan hij of zij zich voordoet. Dat heeft vooral te maken met een gebrek aan luisteren naar je eigen behoeftes. Voor wie probeer je je groot te houden? Jezelf? Je omgeving? Het is tijd dat je komende zomer eens loslaat wie je graag zou willen zijn en omarmt wie je bent geworden door de afgelopen jaren heen. Dat is namelijk een heel leuk mens!

Kreeft & de liefde deze zomer

Je bent een tevreden mens in de liefde. Dat heeft zijn weerslag op de mensen om je heen, die minstens zo blij met jou zijn. Zie je dat voldoende? Geniet daarom komende zomer van de liefde die je om je heen ervaart. Single Kreeften zijn iets minder fortuinlijk. Wanneer je op date gaat en je alarmbellen gaan af, zorg dan dat je de boel zo snel mogelijk afkapt. Er staat iets veel leukers voor je in het verschiet, zo halverwege september.

Kreeft & carrière

Op het gebied van je carrière staan er op zich geen hele grote veranderingen op de planning, al blijft ook niet alles hetzelfde. Het belangrijkste is dat je komende zomer echt even een periode afstand neemt van je werk en tot jezelf komt. Het geeft nieuwe inzichten en zal je na verloop van tijd ook beter doen inzien waarom bepaalde stappen noodzakelijk zijn.

Leeuw

Lieve Leeuw, komende zomer wordt er eentje die je op het lijf geschreven is. Er staan veel verjaardagen en andere feestjes op de planning, dus aan leuk gezelschap geen gebrek. Neem het ervan! Je bent afgelopen jaar druk bezig geweest met van alles en nog wat en die luchtigheid kan je wel gebruiken. En heb je behoefte aan rust? Zoek dat dan langs de kust in de vroege uren, het zal je goeddoen.

Leeuw & de liefde deze zomer

Hoewel de single Leeuw niet op zoek is, lijken de sterren gunstig te staan voor een fijne ontmoeting. Misschien moet je alleen wel iets beter kijken, want deze persoon staat dichterbij dan je in eerste instantie denkt. Voor de Leeuw in een relatie is het deze zomer hard werken. In sommige gevallen om het gezellig te houden, in andere gevallen om dichter bij elkaar te komen. Zo halverwege augustus zal je, door bepaalde gebeurtenissen, ontdekken waarom het zo belangrijk was deze tijd en moeite erin te steken.

Leeuw & carrière

Haal je er alles uit wat je kunt, lieve Leeuw? Of ben je soms wat gemakzuchtig? Met alle uitstapjes en gezelligheid deze zomer zou je soms bijna vergeten dat er ook werk aan de winkel is. Maak bewust tijd vrij voor de dingen die moeten, zodat je daar later in het jaar profijt van hebt. Steek je namelijk te veel tijd in het leuke, dan zou je carrière daar weleens onder kunnen gaan lijden. Vraag ook hulp aan een goede bekende: die kan je verder brengen dan je denkt.

Maagd

Alles loopt momenteel wel op rolletjes, lieve Maagd, en dat is heel prettig. Daardoor heb je meer rust in je leven en voel je aan alle kanten dat momenteel alles redelijk in balans is. Deze zomer staat voor jou dan ook vooral in het teken van positiviteit, rust (in jezelf) en genieten.

Maagd & de liefde deze zomer

Voor de Maagd is het een enerverende maand vol gebeurtenissen. Je ontmoet veel verschillende mensen, geniet en die ene romance zou weleens kunnen uitgroeien tot meer. De bal ligt in elk geval bij jou. Je weet zelf het beste waar je behoefte aan hebt en handelt daarnaar. Hou wel in je achterhoofd dat je misschien iemand kan kwetsen. Ga dus zorgvuldig om met andermans gevoelens, dan wordt het een zomer om nooit te vergeten.

Maagd & carrière

Zoals altijd ben je heel serieus met je werk. Er liggen een paar mooie kansen voor je in het verschiet – allemaal gericht op de lange termijn. Overhaast dus niets, zeker je beslissingen niet. Dingen zullen vanzelf op hun plek vallen. Je hebt de tijd, dus neem die ook.

Weegschaal

Deze zomer sta je meer in je kracht, lieve Weegschaal. Je vertrouwt op je eigen kunnen en weet beter waar je naartoe wil. Daarnaast leg je bepaalde ergernissen makkelijker naast je neer en dat zorgt ervoor dat je deze zomer relaxter ervaart dan pakweg vijf jaar geleden. Wees trots op jezelf. Daarnaast komen er een paar onvergetelijke feetjes voorbij, veel plezier!

Weegschaal & de liefde deze zomer

Is er tijd voor liefde wanneer je zoveel wil ondernemen, lieve Weegschaal? Misschien niet. En dat is oké. Komende zomer ligt je voornaamste focus even bij jezelf en waar jij gelukkig van wordt. Dat mag ook weleens. Je kunt immers alleen maar voor echte balans zorgen wanneer je zelf ook in evenwicht bent. Onderneem dingen die je leuk vindt, alleen maar ook met de mensen van wie je houdt. Dan merk je vanzelf dat alles op zijn plek zal vallen.

Weegschaal & carrière

Voor de Weegschaal ligt in principe weinig spannends in het verschiet. Wel staat in de sterren dat je komende tijd een beetje op je tellen moet passen. Zorg dat je niet overal maar ja en amen op zegt, want je hebt je energie nodig voor andere zaken dan je werk. Richting september doet er zich een kleine verandering voor op je werk. Bedenk goed of je daarin mee wil gaan.

Schorpioen

Je gaat een zomer tegemoet vol twijfels, Schorpioen. Met name over je volgende ‘bestemming’ in het leven. Je zit vol vragen die nog niet beantwoord kunnen worden. Misschien helpt het om eens wat zaken om te draaien. Neem in elk geval tijd voor jezelf en laat komende maanden maar een beetje op je afkomen.

Schorpioen & de liefde deze zomer

Op de één of andere manier lijk je niet helemaal lekker in je vel te zitten, Schorpioen. Dat heeft niet zozeer met de liefde te maken, maar met iets anders – al speelt het wel een rol in je relatie. Probeer het een beetje los te laten. Richting het eind van de zomer voel je je een stuk beter en dan kan je meer met dit gevoel. De romantiek zal een grote rol spelen in je leven. Single Schorpioenen ontmoeten iemand die hen het hoofd op hol brengt; in een relatie geniet je veel van elkaar.

Schorpioen & carrière

Het is tijd voor een nieuwe stap, maar je lijkt hem niet te durven zetten. Wat houdt je tegen? Is het de angst dat je spijt krijgt? Of wil je liever afwachten op iets dat in de toekomst ligt? Wanneer is het wachten genoeg? Denk je dat je echt dat antwoord nodig hebt om door te kunnen? Luister liever naar je gevoel en als dat schreeuwt dat je nu in het diepe moet springen, waarom zou je je dan laten tegenhouden?

Boogschutter

Aan het begin van de zomer zijn er een aantal vraagstukken waar je best mee zit. Moet je wel doorgaan op de ingeslagen weg? Of is het tijd om een nieuwe koers te gaan varen? In de sterren staat dat je het best nu even kunt kiezen voor jezelf. Schrijf de gevoelens en vragen waarmee je zit op een briefje en open dat pas weer in september. Waarschijnlijk kan je tegen die tijd veel beter antwoord geven op waarmee je nu rondloopt.

Boogschutter & de liefde deze zomer

De liefde is sterker dan ooit tevoren. Je voelt elkaar haarfijn aan en weet precies wat je aan elkaar hebt. Koester dat! Het is niet alleen niet iedereen gegeven, ook laat het jullie de sterkste stormen doorstaan. Voor de single Boogschutter komt er iets leuks aan. Juist op het moment dat je het niet verwacht. Dus ga naar dat ene feestje waar je vooraf tegenop keek of bezoek de verjaardag van die vage kennis en laat je verrassen door het leven. Je hebt het verdiend!

Boogschutter & carrière

Je staat op een tweesprong. Nu is niet het moment om hier te lang bij stil te staan; gedurende de zomer wordt vanzelf alles duidelijk. Je hebt geen diepgravend zelfonderzoek nodig. Als je naar je gevoel luistert, weet je best wat je moet doen. Eenmaal de knoop doorgehakt, zal je merken dat alles op zijn plek begint te vallen. Je moest het alleen zelf eerst zien.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven