DC Club van Super-Pets | Maak kans op een Blu-ray

Afgelopen zomer draaide DC Club van Super-Pets in de bioscoop. Inmiddels is de film uit op DVD en Blu-ray en mogen we twee exemplaren weggeven. Wil je ook kans maken? Lees dan snel verder waar de film over gaat en wat de voorwaarden zijn!

Het verhaal

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Trailer

Regie en acteurs

Jared Stern heeft als schrijver/consultant meegewerkt aan de “LEGO®”-films en debuteert nu als regisseur van een animatiefilm. Hij regisseert de film naar een scenario dat hij met collega John Whittington heeft geschreven en dat gebaseerd is op de personages uit DC’s Superman, gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster.

De film is geproduceerd door Patricia Hicks, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia en Jared Stern. De uitvoerende producenten zijn John Requa, Glenn Ficarra, Nicholas Stoller, Allison Abbate, Chris Leahy, Sharon Taylor en Courtenay Valenti. Stern’s team bestaat verder uit production designer Kim Taylor (“The LEGO® Ninjago Movie”) en editors David Egan (“Game Night”, “Vacation”) en Jhoanne Reyes (“Teen Titans GO!”, “Young Justice”). De muziek is gecomponeerd door Steve Jablonsky (de “Transformers”-films).

Nederlandse cast: Rico Verhoeven (Stem), Défano Holwijn (Stem), Georgina Verbaan (Stem), Gerard Ekdom (Stem)

Winactie

Maak nu kans op een Blu-ray van DC Club van Super-pets! Hoe?

  1. Gebruik een geldig e-mailadres voor je reactie onder dit artikel of laat op Instagram weten dat je meedoet aan deze winactie.
  2. Vertel ons wie jouw superhuisdier is!

Op deze winactie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Veel succes!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven