Waarom je deze zomer een badpak met beugel wil

Badpakken zijn weer helemaal hip. Veel vrouwen denken echter dat zij minder steun halen uit een badpak dan uit een bikini. Dit willen wij graag ontkrachten. In samenwerking met Annadiva Lingerie en Badmode hebben wij een blog geschreven over waarom een badpak met beugel ideaal is voor deze zomer.

De voordelen van een badpak met beugel

Allereerst is een badpak natuurlijk ideaal voor vrouwen die hun huid wat meer willen bedekken. Het bedekt vaak ook de rug en buik, waar dit bij een bikini niet het geval is. Sommige vrouwen voelen zich hier prettig bij. Tevens zijn jouw buik en rug bij een badpak beter beschermd tegen de zon. Een beugel biedt daarnaast ook nog de perfecte ondersteuning. Het toevoegen van de beugel zorgt voor extra ondersteuning van de borsten. Verder heeft de beugel een positief effect voor jouw figuur. De beugel in het badpak zorgt ervoor dat de borsten goed op haar plek blijven en tevens mooi naar voren worden gecentreerd. Met een beugel badpak kun jij dus zonder zorgen een duik nemen in het zwembad of een lange strandwandeling maken. Ook zul je geen last hebben van eventuele afzakkende topjes en/of broekjes!

Een badpak is sexy!

Als je zegt dat een badpak niet sexy kan zijn, heb je het mis! Tegenwoordig brengen veel badmode merken elegante, trendy en sexy badpakken uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laag uitgesneden V-hals? Super sexy. Ook badpakken met hoge beenuitsnijdingen (waar je optisch langere benen van krijgt) of badmode met een open rug of andere cut-outs, zijn super sexy.

Kleuren, printjes en modellen beugelbadpakken

Een badpak met beugel is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Zo zijn er strapless badpakken met beugel, maar ook sportbadpakken en corrigerende badpakken zijn verkrijgbaar met beugel. Wanneer je een grote cupmaat hebt, is een beugel zeker aan te raden. De beugel biedt de ondersteuning die jouw borst nodig heeft. Zo heb je ook op het strand het beste comfort.

Tegenwoordig zijn er heel veel badpakken met beugel op de markt, de keuze is dus echt enorm. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een zwart badpak. Zwart is altijd goed en kleed vaak ook nog eens slank af. Een knalkleurtje is echter ook super leuk! Wat dacht je bijvoorbeeld van fel rood? Super mooi wanneer je al lekker een kleurtje hebt opgedaan. Ook pastelkleurige badpakken met beugel zijn prachtig en helemaal hip deze zomer.

Als je van printjes houdt heb je ook echt geluk. De zomer hebben heel veel merken prachtige badpakken met de mooiste printjes uitgebracht. Van gave dierenprintjes, zoals een stoer zebraprintje of een hippe panterprint tot schattige polkadots. Ook tropische bloemenprintjes zijn er deze zomer in overvloed. Van prachtige prints met palmbomen tot de meest zomerse bloemenprints. Ook fans van de streepjesprint gaan deze zomer keuzestress krijgen. Vooral de verticale streep is erg populair, deze print doet je namelijk slanker ogen.

Kortom, een badpak met beugel is ideaal voor deze zomer! Heb jij jouw favoriet al uitgezocht?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven